Campanya Mou-te pel món i practica la solidaritat: Entrevista a la coordinadora de la COCAT

Data del document: 17.07.2013
See video

La COCAT és la Coordinadora d'Organitzadors de Camps de Treball de Catalunya, una plataforma d'entitats fundada el 2005 i integrada per totes aquelles entitats catalanes que organitzen camps internacionals des de fa més de 2 anys i que han volgut ser-ne membres. La coordinació dels camps internacionals (un programa de voluntariat que entenem com una eina de desenvolupament personal i social més enllà de les fronteres) ha estat des d'un bell inici la tasca fundacional de la Cocat.

Des de la seva tasca inicial, però, la Cocat ha desenvolupat les seves línies d'acció, atenent a la seva pròpia naturalesa: com a entitat que treballa en el voluntariat, d'una banda, i com a coordinadora d'entitats juvenils catalanes, de l'altra. Avui, parlem amb la Coordinadora General de la COCAT, l'Elena González, per conèixer millor com funciona aquest òrgan i com ajuda als joves de Catalunya.

El vídeo s'emmarca dins la campanya "Mou-te pel món i practica la solidaritat", impulsada pel Consell Comarcal del Barcelonès i la Diputació de Barcelona. Recorda que pots sol·licitar més informació sobre aquest i altres temes relacionats amb temes de cooperació internacional demanant un assessorament personal als professionals del Centre Europa Jove (europajove@barcelones.cat o comunicaciojove@barcelones.cat). Per contactar amb la COCAT: cocat@cocat.org.

Ajuda'ns a millorar