Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

No s'ha trobat cap entrada vigent del tipus seleccionat. Prova d'escollir una altra tipologia o un element de nivell superior.

També pots fer clic en "més esdeveniments" per accedir a la cerca avançada.


Badiu Jove

1. Introducció
2. Programes del Badiu Jove
3. Serveis del Badiu Jove

1. Introducció

El Badiu Jove és un equipament juvenil impulsat pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Badalona. És un espai de referencia per als joves de la ciutat on es concentren diferents serveis i programes amb la finalitat de proporcionar-te informació i recursos necessaris per aconseguir una plena integració social i laboral.

2. Programes del Badiu Jove

Els serveis i programes que es concentren al Badiu Jove són:
- El Centre d’Informació i Recursos per a l’ Emancipació Juvenil (CIREJ),
- El SIJ (Servei d’Informació Juvenil)
- El Projecte d’ Informació i Dinamització als Centres d’Ensenyament Secundari (PIDCES)

El Centre d’Informació i Recursos per a l’Emancipació Juvenil (CIREJ)

El Centre d’Informació i Recursos per l’Emancipació Juvenil (CIREJ) és un projecte impulsat per l’Ajuntament de Badalona, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i el Consell Comarcal del Barcelonès. Té com a objectiu general  informar, orientar i assessorar els joves entre 16 i 35 anys del Barcelonès nord, facilitant eines i mecanismes per a potenciar la teva autonomia personal com a jove a l’hora de poder desenvolupar els teus projectes de vida personals i col•lectius.

El SIJ (Servei d’Informació Juvenil)

El Servei d’Informació Juvenil és un servei que té com a principal objectiu posar al teu abast informació actualitzada, àmplia i contrastada, relativa a tots els àmbits que puguin ser del teu interès, per tal de facilitar-te una presa de decisions meditada mitjançant una atenció i orientació individualitzada, específica a les teves necessitats particulars.

El Projecte d’ Informació i Dinamització als Centres d’Ensenyament Secundari (PIDCES)

Programa d’Informació i Dinamització als Centres d’Ensenyament Secundari (PIDCES), present a tots els instituts públics de la ciutat, apropa al teu institut informació i orientació sobre temes d’interès juvenil. Un cop a la setmana podràs trobar al teu centre, durant l’hora del pati, l’equip de dinamitzadors/es disposats/des a resoldre les teves consultes i a donar suport a qualsevol iniciativa que vulguis portar a terme al teu institut. El projecte també ofereix durant el curs diverses xerrades i campanyes informatives específiques dins els instituts responent a les necessitats i inquietuds que se’n deriven.

Horaris d’atenció als centres:

Dilluns:
Júlia Minguell 10.30 h-11.00 h 
La Pineda 11.00 h-11.30 h
Ventura Gassol 11.30 h-12.00 h

Dimarts:
Enric Borràs 10.30 h-11.50 h
La Llauna 11.00 h-11.30 h
Eugeni d’Ors 11.30 h-12.00 h

Dimecres:
Pau Casals 12.10 h-12.30 h
Pompeu Fabra 11.15 h- 11.45 h
Pau Gargallo 11.30- 12 h (cada quinze dies)

Dijous:
SI Badalona 11.15 h- 11.45 h
Lestonnac 11.30 h- 12.00 h
Badalona VII 11.00 h -11.30 h

Divendres:
Barres i Ones 11.15 h-11.45 h
Isaac lbèniz 11.15 h- 11.45 h

3. Serveis del Badiu Jove

Assessories joves
Ocupació, formació, habitatge, mobilitat internacional, salut, psicològica, associacionisme.
Pots demanar cita prèvia a través del nostre web.

Tallers, formació i activitats
T’oferim un ampli ventall d’activitats sobre temes d’interès juvenil. Consulta la programació al nostre web.

Tramitació de carnets juvenils
Podràs tramitar els diferents carnets juvenils que ofereixen diversos avantatges per als joves: el carnet jove, el carnet d’estudiant internacional, el carnet jove internacional, el carnet de professor internacional i el carnet d’alberguista (amb la modalitat jove, adult, grup i familiar).

Consultes en línia
Més enllà del servei que ja s’ofereix de forma presencial, des del nostre web posem al teu bast un servei mitjançant el qual es poden resoldre en línia les teves consultes que es respondran en un termini màxim de 72 hores.

ESPAIS

Espai d’exposicions
Disposem d’un espai d’exposicions per tal que puguis fer promoció artística dels teus treballs en l’àmbit de les arts plàstiques i visuals. La utilització de l’espai és gratuït i pretén ser un aparador on els joves artistes de la ciutat mostrin les seves obres.

Espai de noves tecnologies
Al nou Badiu Jove apostem per un espai on poder desenvolupar les tecnologies de la comunicació i la informació mitjançant diferents accions formatives.

Espai d’autoconsulta
Espai de documentació sobre temes d’interès juvenil. Els usuaris podreu accedir a ordinadors amb accés gratuït a Internet, plafons informatius, monogràfics, documentació, estudis, guies i tot aquell material de suport i recursos per a joves.

Espai de formació
Espai en el qual s’ofereixen xerrades formatives, cursos i tallers sobre temes d’interès juvenil.

See video

Mapa Jove


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 19.07.2016

20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Compartir Habitatge Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Links Joves Mapa Jove Entre tots