Solidaritat, Cooperació i Pau : 30a edició dels Premis Ateneus 2019

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Solidaritat, Cooperació i Pau
Temàtica activitat del calendari: Beques, concurs, premi
Tags: cultura, premis

Dates de realització
Del dilluns 29 de juliol de 2019 al diumenge 10 de novembre de 2019

Descripció

La Federació d’Ateneus de Catalunya convoca una nova edició dels seus premis anuals amb l’objectiu de reconèixer la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones i les empreses del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.

Categories:

Poden optar a aquesta categoria les iniciatives que afavoreixin i difonguin l’activitat associativa de les entitats (butlletins, circulars, revistes, llocs web, xarxes socials, plans de comunicació, etc.).

Pot optar a aquest premi qualsevol activitat artística programada en una entitat federada que destaqui per la seva qualitat, originalitat i repercussió, així com la trajectòria del grup que l’executa.

Pot optar a aquest premi una entitat federada que destaqui per la innovació en qualsevol dels seus àmbits d’actuació (gestió, infraestructures, comunicació, etc.).

Pot optar a aquest premi qualsevol activitat que hagi fomentat la participació, mitjançant la programació i l’organització d’actes culturals i festius d’arrel, majoritàriament, catalana.

Poden optar al premi totes aquelles iniciatives organitzades per grups de joves entre 16 i 30 anys.

Poden optar al premi totes aquelles iniciatives organitzades conjuntament per entitats federades amb d’altres entitats de tota Catalunya que potenciïn la incidència de l’associacionisme a la societat.

Dotació dels Premis:

Cada categoria disposa d’un primer premi de 1.500 € i el guardó; un segon premi de 900 € amb diploma, i un tercer premi de 300 € amb diploma.

Per a més info, clica aquí


Enllaç de la oferta a Barcelonesjove.net
https://www.barcelonesjove.net/node/81954

Data del document: 16.09.2019