Formació d’idiomes : Projecte "Open your mind" d'Aurora

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Tipus entrada al calendari: Formació d’idiomes
Temàtica activitat del calendari: Formació, Idiomes, Pràctiques, estranger, mobilitat sostenible
Tags: Idiomes, art, beques, pràctiques a l'estranger

Dates de realització
Del divendres 11 de gener de 2019 al dijous 31 de gener de 2019

Dates d'inscripció
Del divendres 11 de gener de 2019 al dijous 31 de gener de 2019

Descripció

AURORA ofereix cursos de formació multidisciplinars per a persones que vulguin tenir experiències vitals transformadores

· Ensenyament de llengües estrangeres a través d'activitats culturals, exploració personal a través del circ o visita a empreses de Dinamarca especialitzades en mobilitat sostenible, són algunes de les accions que integra el projecte OPEN YOUR MIND (Obre la ment), un nou itinerari professional i social dirigit a 20 persones de 16 a 29 anys amb l’objectiu de facilitar la millora del perfil professional dels participants i la realització de pràctiques a sectors d’economia emergent.

- Aquesta formació no reglada és totalment gratuïta, finançada pel programa "Singulars" del Servei d’Ocupació de Catalunya i la Generalitat de Catalunya.

- 20 joves de Catalunya, amb especial consideració als joves de la comarca d’Osona, realitzaran aquest projecte innovador i multi disciplinar que es desenvoluparà durant 6 mesos a Manlleu, Vic, Barcelona i Copenhaguen.

- Més de 250 joves de la comarca s’han beneficiat ja dels programes de formació i pràctiques internacionals d’aquesta organització amb seu a Vic.

20 persones d’entre 18-29 anys tindran l'oportunitat de participar en una prova pilot que realitzarà aquesta organització, que durarà 6 mesos i que consistirà en diferents activitats formatives com l’ensenyament de llengua anglesa a través de l’educació no formal, la capacitació en sectors d’economia emergent com la mobilitat sostenible i l’economia verda, o la exploració d’interessos i motivacions a través del circ i d’activitats culturals i artístiques diverses.

Durant 6 mesos, les persones seleccionades tindran un programa multidisciplinar i divers que implicarà una dedicació completa, i que els farà realitzar activitats diverses: des de implicar-se en projectes d’emprenedoria social a Manlleu a través de projectes d’innovació, com l’aprenentatge de llengua anglesa a través d’activitats culturals, o la visita a empreses d’economia verda a Dinamarca, la realització d’accions formatives a Barcelona. Es crearan espais de reflexió, de creació de projectes i d’acció social per a tractar problemes comunitaris que afecten a les persones d’aquestes franges d’edat. L’objectiu final d’aquest projecte és donar oportunitats a diferents joves i adults que sentin la necessitat d’explorar i experimentar en nous sectors d’economia emergent i socialment responsables, adquirir competències clau com són l’anglès a nivell escrit i parlat, i de facilitar la seva posterior reinserció sociolaboral a nous sectors.

 

Si vols participar, pots escriure a: projecteaurora@gmail.com

Instagram: @jovesenmoviment

Font: Projecte Aurora


Enllaç de la oferta a Barcelonesjove.net
https://www.barcelonesjove.net/node/80264

Data del document: 11.01.2019