Ciència i tecnologies : Premi Fem Cultura amb els Colors de la UNESCO

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Ciència i tecnologies
Temàtica activitat del calendari: Ciència, Cultura, Educació, concurs, premi
Tags: cultura, educació, premis

Dates de realització
Del dilluns 6 de agost de 2018 al diumenge 30 de setembre de 2018

Descripció

El 'Premi Fem Cultura amb els Colors de la UNESCO' està convocat per la Federació Catalana d'Associacions i Clubs UNESCO (FCACU) i està obert a tothom qui hi vulgui participar.

Els treballs que es presentin al concurs poden tractar sobre múltiples temàtiques: els eixos d’actuació propis de la UNESCO (educació, cultura i ciència), o bé sobre projectes relacionats amb la celebració del l'Any Europeu del Patrimoni Cultura i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

A les bases del Premi s'estableixen tres modalitats: una va adreçada a les associacions i els centres que formen part de la FCACU, una segona a la resta de membres de la Xarxa Civil UNESCO, i una tercera està destinada a les associacions i les entitats afins als objectius de la UNESCO.

Tots els treballs, excepte les que es presentin a la modalitat A, hauran d’anar acompanyats d'una fitxa annexa que es pot trobar a les bases, especificant les principals dades de la institució candidata. Els projectes no podran tenir més de 20 pàgines.

La dotació econòmica per les propostes guanyadores és de 200 euros.


Enllaç de la oferta a Barcelonesjove.net
https://www.barcelonesjove.net/node/79338

Data del document: 10.09.2018