Servei de Voluntariat Europeu : SVE a Àustria, diversos projectes (lleure, atenció a persones amb discapacitat i joventut)

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Temàtica activitat del calendari: Educació, Lleure, SVE, dicapacitat, joventut, voluntariat a l'estranger
Tags: Voluntariat a l'estranger, discapacitat, educació en el lleure

Dates de realització
Del dissabte 1 de setembre de 2018 al dilluns 2 de setembre de 2019

Dates d'inscripció
Del dimarts 19 de desembre de 2017 al dissabte 13 de gener de 2018

Descripció

L'associació Mundus busca voluntàries/is (18-30 anys) para diferents projectes de Servei Voluntari Europeu (SVE) a la província austríaca de Vorarlberg, en les temàtiques d'educació en el lleure, atenció a persones amb discapacitat i joventut. El projecte està coordinat pel centre d'informació juvenil “AHA”, que opera des de 1992 a tres centres locals (Dornbirn, Bregenz i Bludenz) oferint informació sobre formació, ocupació, temps lliure, assessoria legal i salut a joves d'entre 10 i 20 anys.

Projectes:

1) Offene Jugendarbeit Lustenau. Aquesta organització recolza a joves i té diverses areas descentralitzades en les quals el voluntari o voluntària participarà (centre juvenil, centre juvenil per a noies, treball juvenil mòbil, recolzo en l'aprenentatge de l'alemany...). Busquen una persona oberta i comunicativa, a qui li apassioni treballar amb joves. Tenir nocions d'alemany no és un requisit però sí un avantatge.

Dates: 3/09/2018 - 2/09/2019

 

2) Loackerhuus Lebenshilfe Vorarlberg GMBH. El rol del/la voluntari/a serà el de recolzar als treballadors amb les persones amb discapacitat intel·lectual. Aquesta persona serà guiada per professionals del sector sociosanitari i també tindrà espai per crear i proposar activitats. Principalment el voluntari ajudarà al cafè i la cuina recolzant les persones amb discapacitat i en els grups de creativitat.

Dates: 3/09/2018 - 2/09/2019

 

3) Offene Jugendarbeit Dornbirn OJAD. El voluntari treballarà amb joves organitzant activitats de temps lliure, promovent el diàleg intercultural i les possibilitats d'ocupació dels joves.

Dates: 1/10/2018 - 30/06/2019

 

4) Katholische Jugend und Jungschar. Aquesta organització desenvolupa activitats per a joves a la regió de Vorarlberg i a Àustria. La persona seleccionada guanyarà habilitats en planificació, implementació i avaluació de projectes. Generalment el voluntari ajudarà a organitzar esdeveniments com a campaments d'estiu, esdeveniments creatius per a nens i joves, i cursos de formació juvenils en diversos àmbits.

Dates: 1/10/2018 - 31/07/2019

 

Inscripcions:

Data límit: 13 de gener de 2018

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Enllaç de la oferta a Barcelonesjove.net
https://www.barcelonesjove.net/node/77301

Data del document: 19.12.2017