Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Notícies


21/03/2012 - 01:00

Tornen les beques Connecta't al Carnet Jove!


L'arribada de la primavera ens porta també una nova remesa de beques convocades per l'Agència Catalana de la Joventut. Es tracta de les Beques Connecta't al Carnet Jove, impulsades amb l'objectiu d'afavorir els processos d'emancipació dels joves, promoure la formació en diferents àmbits professionals i ajudar-los a accedir al món professional.

Per aquest 2012, i atesa la rellevància de les convocatòries anteriors, s'amplien les beques amb noves modalitats dins dels àmbits professionals de la televisió, la informàtica i l'enginyeria. El programa, dotat amb 60.000€, preveu la concessió d'un total de 12 beques, cadascuna amb una dotació màxima de 5.000€.

La persona beneficiària de cada beca desenvoluparà una estada a l'entitat col·laboradora amb una durada aproximada d'un any, dintre dels dotze mesos posteriors a la resolució de la beca

Els interessats han d'enviar les seves sol·licituds abans del 30 d'abril. A continuació, un llistat amb les diferents beques i detalls de com sol·licitar-les.

 

IV Beca CJ Connecta't al Disseny 2012

La persona beneficiària de la beca col·laborarà durant un any amb l'estudi de disseny del Programa Connecta't del Carnet Jove i serà l'encarregada d'elaborar gràficament (disseny i il·lustració) les convocatòries del programa per a l'any 2013. A més, rebrà una dotació de 5.000 euros.

IV Beca CJ Connecta't a les Lletres 2012

L'objectiu de la beca és promoure l'accés professional de les persones joves al món del periodisme, en concret a la premsa escrita. La dotació de la beca és de 5.000 euros i la persona beneficiària de la beca col·laborarà durant un any amb el diari El Punt-Avui com a becari de redacció.

V Beca CJ Connecta't a la Fotografia 2012

La beca està dotada amb 5.000 euros i la persona beneficiària desenvoluparà les tasques de becari/ària de fotografia a La Vanguardia, durant els dotze mesos següents a la seva resolució, publicant un mínim de 20 fotografies al diari.

I Beca CJ Connecta't a la Informàtica 2012

La beca està dotada amb 5.000 euros i la persona beneficiària desenvoluparà tasques de programació al departament de desenvolupament de producte d'eyeOS, durant els dotze mesos següents a la seva resolució.

I Beca CJ Connecta't al Grafisme 2012

Aquesta beca té l'objectiu de promoure l'accés professional de les persones joves al món del disseny gràfic en el sector televisiu, mitjançant una estada formativa en pràctiques a Televisió de Catalunya. La beca està dotada amb 5.000 euros i la persona beneficiària podrà formar-se en els coneixements pràctics del sector al llarg d'una temporada televisiva.

I Beca CJ Connecta't a la Caracterització 2012

Aquesta beca té l'objectiu de promoure l'accés professional de les persones joves al món de la caracterització i el maquillatge en el sector televisiu, mitjançant una estada formativa en pràctiques a Televisió de Catalunya. La beca està dotada amb 5.000 euros i la persona beneficiària podrà formar-se en els coneixements pràctics del sector al llarg d'una temporada televisiva.

I Beca CJ Connecta't a la Infografia 2012

Aquesta beca té l'objectiu de promoure l'accés professional de les persones joves al món de la infografia i el disseny gràfic en el sector televisiu, mitjançant una estada formativa en pràctiques a Televisió de Catalunya. La beca està dotada amb 5.000 euros i la persona beneficiària podrà formar-se en els coneixements pràctics del sector al llarg d'una temporada televisiva.

I Beca CJ Connecta't al Muntatge Musical 2012

Aquesta beca té l'objectiu de promoure l'accés professional de les persones joves al món del muntatge musical en el sector televisiu, mitjançant una estada formativa en pràctiques a Televisió de Catalunya. La beca està dotada amb 5.000 euros i la persona beneficiària podrà formar-se en els coneixements pràctics del sector al llarg d'una temporada televisiva.

I Beca CJ Connecta't al Vestuari 2012

Aquesta beca té l'objectiu de promoure l'accés professional de les persones joves al món del vestuari i la moda en el sector televisiu, mitjançant una estada formativa en pràctiques a Televisió de Catalunya. La beca està dotada amb 5.000 euros i la persona beneficiària podrà formar-se en els coneixements pràctics del sector al llarg d'una temporada televisiva.

IV Beca CJ Connecta't a la Ràdio 2012

La dotació de la beca és de 5.000 euros i la persona beneficiària de la beca col·laborarà en el programa radiofònic nocturn Bac Up de l'emissora Ràdio Flaixbac, durant els mesos de setembre a juliol següents a la resolució de la beca.

IV Beca CJ Connecta't al Còmic 2012

La dotació de la beca és de 5.000 euros i la persona beneficiària publicarà 11 tires còmiques amb Medigrup i 11 tires còmiques a la revista El Jueves, al llarg dels dotze mesos posteriors a la concessió de la beca.

I Beca CJ Connecta't a l'Enginyeria 2012

La dotació de la beca és de 5.000 euros i la persona beneficiària de la beca col·laborarà com a becària a la Direcció R+D+I de l'empresa Aqualogy Development Network del Grup AGBAR, al llarg dels dotze mesos següents a la resolució de la beca.

 

Via | Connecta't al Carnet Jove | Agència Catalana de la Joventut

Més informació | www.barcelonesjove.net


Etiquetes: ,

Enllaços

Mapa Jove

Ajuda'ns a millorar
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove