Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Notícies


26/03/2014 - 10:15

Pràctiques per a titulats universitaris al Parlament Europeu

Oberta la convocatòria de les Beques Schuman


T'agradaria fer pràctiques al Parlament Europeu? Amb l'objectiu de contribuir a la formació professional dels joves i difondre què és i què fa el Parlament Europeu, aquest ofereix diferents modalitats de pràctiques i visites d'estudi a la seva Secretaria. 

La institució ofereix períodes de pràctiques per a titulats universitaris (general o de periodisme -beques Schuman). Les pràctiques tenen l'objectiu de permetre als estudiants universitaris completar els seus coneixements adquirits durant els estudis i familiaritzar-se amb l'activitat de la Unió Europea i, en concret, del Parlament Europeu. 

Requisits

Els candidats han de tenir la nacionalitat d'un Estat membre de la Unió Europea o d'un país candidat a l'adhesió, tenir més de 18 anys al començament de les pràctiques i tenir un coneixement perfecte d'una de les llengües oficials de la Unió Europea.

Els candidats a una beca Robert Schuman, opció periodisme, a més, han d'acreditar la seva competència professional amb una prova documental de les seves publicacions, o bé pertànyer a un col·legi o associació de periodistes d'un Estat membre de la Unió, o bé una titulació en periodisme reconeguda.

Durada i dates de sol·licitud

La durada dels períodes de pràctiques és de cinc mesos i no es pot prorrogar. 

Les dades d'inici i terminis de recepció de candidatures per a períodes de pràctiques són les següents:

Període de sol·licitud                       Període de pràctiques
Del 15 d'agost al 15 d'octubre              1 de març - 31 de juliol
Del 15 de març al 15 de maig              1 d'octubre - 28/29 de febrer

Per sol·licitar el període de pràctiques s'han de complir els requisits d'admissió i complimentar una acta de candidatura on line

Consulteu les normes internes relatives a un període de pràctiques de la Unió Europea aquí.

A més de pràctiques per a estudiants universitaris, la Unió Europea també ofereix períodes de pràctiques per a joves que hagin obtingut un certificat d'estudis secundaris corresponent al nivell requerit per a l'accés a la universitat o que hagin cursat estudis superiors o tècnics d'un nivell equivalent, així com a persones amb discapacitat.

Més informació sobre la inscripció i altres pràctiques al Parlament Europeu aquí.


Etiquetes: , ,

Enllaços

Ajuda'ns a millorar
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove