Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Notícies


25/09/2013 - 09:51

Participa al Youth Barcamp de Viena


L’INJUVE està buscant 10 joves d'entre 18 i 24 anys de l'Estat espanyol per participar al Youth Barcamp, un fòrum de discussió i participació sobre l'e-participació juvenil que es desenvoluparà a Viena (Àustria) del 18 al 20 d'octubre.

Els candidats han de tenir implicació en la participació política i social a Internet, xarxes socials, blocs o qualsevol altre mitjà digital. Han de ser joves actius en aquest mitjà, amb ganes d’aportar, discutir i compartir experiències i projectes per promoure aquest tipus de processos participatius a Europa.

Youthpart és un projecte de cooperació en polítiques de joventut en què participa l’Estat Espanyol, Alemanya, Finlàndia, Àustrica, Regne Unit i la Comissió Europea, per al coneixement i el desenvolupament de la participació dels joves a través d’Internet i els nous mitjans i xarxes digitals.

Des de la seva posada en marxa l’any 2012, els agents que participen en aquest projecte han elaborat unes orientacions perquè serveixin de guia en tot el procés d’e-participació, amb els conceptes bàsics sobre el tema. També s’ha investigat sobre els processos d’aquest tipus que s’han desenvolupat en aquests països i ara es pretén obtenir l’aportació en aquest procés dels propis joves dels països participants. Per això s’ha organitzat el Youth Barcamp.

Què és un Barcamp?

És una reunió o conferència sobre un tema, totalment horitzontal, en què els participants fixen l’agenda i el funcionament i són totalment lliures i iguals en la consecució dels objectius, amb la única limitació del tema a tractar. És un fòrum que es desenvolupa en xarxa, ja que a més de les discussions presencials, totes les aportacions dels participants estan en una eina informàtica amb un sofware específic, que queda com a registre i arxiu de la trobada.

A Viena es presentarà als joves les conclusions obtingudes fins ara sobre el tema de l’e-participació, especialment les orientacions sobre els conceptes, els requisits i la forma de desenvolupar processos d’e-participació amb èxit. La funció dels joves que participin a la trobada serà millorar el resultat final de Youthpart amb les seves crítiques, aportacions i propostes.

Requisits per participar:

  • Edat de 18 a 24 anys.
  • Tenir una activitat de participació política o social a la Xarxa, amb una trajectòria sostinguda i que pugui ser comprovable, a través d’enllaços, arxius o materials que el candidat pugui aportar.
  • Bon domini de la llengua anglesa a nivell de conversa.

Com participar?

Per participar has d’enviar un correu electrònic amb les teves dades personals, CV i documentació que consideris rellevant per demostrar la teva experiència i competència lingüística a l’adreça delmazoub@injuve.es fins al 6 d’octubre de 2013.

L’INJUVE contactarà amb els seleccionats i els comunicarà les dades pràctiques del viatge.

Condicions de participació

Les despeses estan cobertes per l’organització, si bé el participant abonarà les despeses de transport fins a Viena, d’acord amb les instruccions i limitacions que li comunicarà l’organisme. Aquestes despeses seran posteriorment abonades per l’INJUVE.

Respecte l’allotjament, l’organització proveirà habitacions dobles d’hotel al lloc de la trobada durant la mateixa. Així mateix, es farà càrrec de la manutenció dels participant i els facilitarà un títol de transport públic de Viena pels dies de la reunió.

Més informació aquí.


Etiquetes: , ,

Enllaços

Ajuda'ns a millorar
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove