Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Notícies


22/11/2019 - 09:00

Oposicions de Mossos d'Esquadra


El Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya obre la convocatòria per a cobrir 750 places de la categoria de mosso/a de l'escala bàsica del cos de Mossos d'Esquadra.

L'àmbit de destinació de les persones que ocupin els llocs de treball és el comprès en tot el territori de Catalunya.

Les funcions que han de realitzar les persones participants que siguin nomenades funcionàries són les atribuïdes als Mossos d'Esquadra en l'article 12 de la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra, i d'acord amb el que estableixen els apartats 1.d) i 2 de l'article 19 de la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra.

Les proves de selecció es faran d'acord amb les bases i les especificacions que figuren en els annexos de la Resolució.

El sistema de selecció de la convocatòria és el d'oposició lliure. La convocatòria consta de les tres fases que es descriuen a continuació:

  • Primera fase: oposició.
  • Segona fase: formació.
  • Tercera fase: pràctiques.

L'import de la taxa d'inscripció és un dels següents: Amb bonificació per sol·licitud de participació i pagament telemàtics: 35,75 euros. Amb bonificació per membre de família monoparental o de família nombrosa de categoria general i per sol·licitud de participació i pagament telemàtics: 22,35 euros. Amb bonificació per membre de família monoparental o de família nombrosa de categoria especial i per sol·licitud de participació i pagament telemàtics: 13,40 euros.

El termini per a presentar la sol·licitud de participació és de vint dies hàbils a comptar des de l'endemà al de la publicació d'aquesta convocatòria en el DOGC (des del dilluns 4 de novembre fins a les 23.59 h del divendres 29 de novembre de 2019, tots dos inclosos).

Per a més informació, clica aquí.

Font: Injuve.es 


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove