Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
 • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
 • click the Update button every time you want to update the selection.

Notícies


15/09/2015 - 14:42

Fòrum dels joves per al creixement inclusiu a Helsinki


Es diu "Diàleg Jove amb els ministres" i tindrà lloc el 27 d'octubre a Helsinki. Es tracta d'una trobada que busca una relació oberta entre els Ministres i els representants juvenils, amb la finalitat de tenir un diàleg entre iguals, sincer, que serveixi perquè la veu dels joves sigui tinguda en compte pels polítics. Es durà a terme a Finlàndia.

La jornada, a més de la trobada, inclourà una visita d'estudis a les institucions finlandeses. Està previst que per part espanyola, assisteixi a aquest Diàleg un jove que hagi participat activament en alguna associació o moviment juvenil. S'informa que el Fòrum es desenvoluparà en anglès i les despeses de viatge necessaris correran per compte de l'Institut de la Joventut d'Espanya (INJUVE).

A fi de fer possible aquesta participació en el Diàleg Jove, l'Institut de la Joventut (INJUVE) realitza un procés de selecció d'un jove espanyol o resident a Espanya, d'acord amb les següents condicions:

 • Tenir nacionalitat espanyola o amb permís de residència a Espanya.
 • Tenir entre 18 i 25 anys. L'edat s'ha de tenir abans de l'1 de setembre de 2015
 • Nivell alt d'anglès
 • Ser un jove actiu, pertànyer a alguna entitat juvenil o algun moviment de joventut.

Les sol·licituds es dirigiran a subdireccioninjuve@injuve.es i hauran d'anar acompanyades d'un Currículum Vitae, fotocòpia del DNI, NIE o passaport i una carta de motivació en idioma anglès, amb un màxim de 500 paraules. La temàtica de la carta ha d'estar referida al tema del Fòrum i inclourà la resposta a aquestes 5 preguntes:

 • Com t'imagines la importància de les xarxes socials en el futur? Creus que poden ajudar a la creació d'ocupació juvenil?
 • Quins temes haurien de tenir en compte els Governs per millorar les seves polítiques en matèria de joventut?
 • Creus que els Governs actuals presten poca atenció a les polítiques juvenils? Per què?
 • Com t'imagines als joves entre 18 a 25 anys dins de vint anys? Creus que hi haurà moltes diferències amb els joves d'avui dia?
 • Si fossis un Ministre que acudeix a la reunió, quin missatge traslladaries als joves que no estudien ni treballen?, com podrien els Governs motivar a aquests joves a estudiar i/o treballar?

Es valorarà la claredat de l'exposició, la capacitat de síntesi i la qualitat de la carta, amb 2 punts de nota per a cada apartat (0/10).

El termini per a la presentació de candidatures finalitzarà el 26 de setembre de 2015.
 


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove