Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Notícies


20/11/2019 - 09:00

El Govern convoca 760 places del cos superior d'administració


El Govern va publicar al DOGC la convocatòria de 760 places de l’escala superior d’administració general del cos superior d’administració de la Generalitat.

Aquesta convocatòria, la més important en places des de l’any 2010, forma part de l’oferta pública parcial per a l’estabilització i consolidació de l’ocupació temporal del personal al servei de l’Administració de la Generalitat de Catalunya per al 2017, i inclou per primera vegada l’opció de medi ambient.

Gestionada per la Direcció General de Funció Pública, inclou 480 places de l’opció general, 190 de jurídica, 30 d’econòmica, 34 de prevenció i 26 places de l’opció de medi ambient, segons la titulació requerida per a presentar sol·licitud. Al procés de selecció, que serà un concurs-oposició, s’hi podran presentar tant persones que ja ocupen places de forma interina com persones amb candidatura lliure.

L’escala superior d’administració general es caracteritza pel seu caràcter generalista i pluridisciplinari, i integra professionals amb formació diversa, a qui s’encomana complir les funcions de caràcter tècnic, de nivell superior, a tots els departaments de la Generalitat: direcció administrativa, gestió, estudi i propostes, preparació de normativa, elaboració d’informes que requereixin un coneixement complet de la legislació administrativa i similars.

151 places més per a persones amb discapacitat intel·lectual

D’altra banda, el Govern també ha convocat un procés de selecció específic publicat al DOGC per a persones amb discapacitat intel·lectual per proveir 151 places del cos subaltern.

Es tracta de la primera vegada que es convoca un concurs oposició adreçat únicament a persones amb discapacitat intel·lectual i amb un temari desenvolupat adaptat per a aquest col·lectiu. Les persones que el superin assoliran la condició de funcionàries de carrera del cos subaltern de l’Administració de la Generalitat.

Amb aquestes 151 places s’ampliarà de forma significativa el nombre de persones amb discapacitat intel·lectual que treballen a la Generalitat. Es tracta d’una oferta complementària al Programa DIL, que està adreçat a un col·lectiu amb més necessitats de suport i integració. 

Cal recordar que el DIL és un programa d’integració laboral per a persones que tenen com a mínim un 25% de discapacitat intel·lectual reconeguda, i que poden accedir a un lloc de treball, amb caràcter laboral, a la Generalitat mitjançant convocatòries específiques pel sistema de concurs de mèrits.

Gràcies al Programa DIL, 95 persones han accedit a un lloc de treball a la Generalitat. El Govern va aprovar recentment una ampliació d’aquest programa, que permetrà que s’hi adhereixin també les entitats del sector públic i es creïn nous llocs de treball per a aquest col·lectiu.

Font: Govern.cat


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove