Esdeveniment de l'agenda

XXV Concurs de Composició Musical

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Música, concurs, premi
Tags: concurs, música, premis
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Música i Dansa
Dates de realització
Del dilluns 28 de octubre de 2019 al dimarts 1 de setembre de 2020
Descripció

L'Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música i el Col·legi d'Espanya de la Cité Internationale Universitaire de París convoquen el seu XXV concurs de Composició Musical.

El premi, que no podrà declarar-se desert, consistirà en el finançament amb 5.000 euros de l'encàrrec d'una obra instrumental, amb una durada màxima de 15 minuts, que inclourà, per a la seva doble estrena, els materials musicals.

L'obra serà programada a París i a una ciutat d'Espanya, pel INAEM, dins de la temporada del Centre Nacional de Difusió Musical (CNDM). L'obra seleccionada s'anunciarà com a "estrena absoluta. Encàrrec del Col·legi d'Espanya i el CNDM / INAEM", en un termini no superior a dos anys, des del lliurament de la partitura i els corresponents materials musicals.

Per a l'estrena en el Col·legi d'Espanya a París, serà imprescindible acordar amb la direcció de la institució les condicions i característiques tècniques del conjunt d'obres del programa del concert, així com la plantilla de músics.

El premiat haurà de comprometre's per escrit a lliurar una obra al Col·legi d'Espanya abans de l'1 de setembre de 2020.

Per a més info, clica aquí


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 28.10.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove