Esdeveniment de l'agenda

XIII Premi 25 de Novembre

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: concurs, dones, lliures, masclisme, premi, violència
Tags: concurs, premis, violència de gènere
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Solidaritat, Cooperació i Pau
Dates de realització
Divendres 19 de octubre de 2018, durant tot el dia
Dates d'inscripció
Del dimecres 19 de setembre de 2018 al dissabte 27 de octubre de 2018
Descripció

Amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones, l’Ajuntament de Barcelona convoca una nova edició del premi 25 de Novembre, que enguany s’articula al voltant del lema “Creixem lliures de violència. #BCNantimasclista“.

Convocant: 
Ajuntament de Barcelona
 
Termini convocatòria: 
27/07/2018 fins 19/10/2018
 

Hi poden participar les persones físiques, les associacions, els grups de fet i les entitats de qualsevol índole (comercials, culturals, veïnals, etcètera); els espais de lleure i oci; les escoles, els centres educatius i d’ensenyament; els equipaments i els serveis cívics, socials, culturals i de l’àmbit de la salut, i els grups, les associacions o les entitats sense ànim de lucre de la ciutat de Barcelona.

S'hi hauran de presentar iniciatives de recerca, conscienciació i rebuig ciutadà col·lectiu contra les violències masclistes vers infants i joves. Ambdós col·lectius poden viure de manera directa aquestes violències en entorns familiars, però també en espais institucionals, escolars o de socialització que generen i perpetuen micromasclismes i estereotips normalitzats per la societat i alimentats pels productes d’oci.

Per a més info, clica aquí


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 8.10.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove