Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat a Grècia en un camp de refugiats

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Voluntariat Social, cooperació, solidaritat
Temàtica activitat del calendari: Grècia, Voluntariat, refugiats
Tipus entrada al calendari: Voluntariat en cooperació
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dijous 29 de desembre de 2016 al diumenge 30 de abril de 2017
Descripció

L'organització Where is the life busca voluntaris i voluntàries que vulguin anar durant els mesos d'hivern (a partir del gener) al camp de refugiats de Lagkadikia, a Thessaloniki (Grècia). Les tasques principals dels voluntaris seran impartir classes d'anglès i dinamitzar tallers i activitats amb els nens i nenes del camp. 

Where is the life? (Ayna al Hayat?) és una organització que va néixer a partir d'un grup d'espanyols que treballava amb menors no tutelats, adolescents i dones procedents del conflicte sirià. 

Actualment treballa amb grups vulnerables fent classes d'anglès i dinamitzant jocs, tallers i dinàmiques d'experessió i treball en equip. El seu objectiu principal és el d'aportar eines i fer un treball d'acompanyament i empoderament de les persones que viuen al camp, a través del que poden aportar com a voluntaris independents. 

Si no vols o no pots desplaçar-te fins a Grècia, Whereisthelife? també ttreballa des de Barcelona fent assemblees setmanals de voluntaris que han estat a Lagadikia per ajudar en el treball del grup de voluntaris actuals i organitzar esdeveniments per a fer difusió de la situación a Lagadikia.

Per a més informació: info@whereisthelife.org

Localització i contacteWhere is the life?
Informació addicional: http://www.whereisthelife.org/
Adreça electrònica de contacte: info@whereisthelife.org

Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 29.12.2016
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove