Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat europeu a Romania, sobre volleyball i promoció de l'esport

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: SVE, voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dijous 25 de juliol de 2019 al dissabte 25 de abril de 2020
Dates d'inscripció
Del dimarts 2 de juliol de 2019 al dilluns 15 de juliol de 2019
Descripció

MUNDUS busca tres persones d'entre 18 i 30 anys i amb residència a Espanya per participar en el projecte europeu "Volleyball is not rocket science. We are! ". Els / les voluntàries col·laboraran en aquest projecte de promoció de l'esport, especialment el voleibol, en la comunitat local de Baia Mare, a Romania.

El projecte
Aquest projecte té com a objectiu promoure l'esport, especialment el voleibol, com a mitjà d'inclusió social a nivell local. Es farà a través de diferents accions, per exemple, realitzant materials per a campanyes a internet, implementant tallers a a la localitat i amb accions per potenciar les relacions amb institucions esportives, autoritats locals i ONG.

Perfil de la persona voluntària
Per participar en el programa has de tenir entre 18 i 30 anys abans de l'inici del projecte. El perfil òptim per a rebre una plaça del CES és el d'una persona motivada, tolerant, flexible i amb capacitat per treballar en equip. Per a aquest projecte, es valorarà especialment que tinguis interès en l'esport i en promocionar-lo, especialment el voleibol. S'espera que tinguis coneixements informàtics, que siguis capaç de treballar en equip i que siguis una persona organitzada i comunicativa.

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posarem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.

Ajuda'ns a millorar
Data del document: 2.07.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove