Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat europeu a República Txeca, activitats lúdiques

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: voluntariat a l'estranger
Tags: Voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dilluns 15 de abril de 2019 al dimecres 15 de abril de 2020
Dates d'inscripció
Del dijous 4 de abril de 2019 al dissabte 6 de abril de 2019
Descripció

L'organització sense ànim de lucre AKROPOLIS cerca un/a voluntari/ària (18-30 anys) resident a Espanya per a un projecte CES de 9 mesos en Uherské Hradiste, una ciutat a 80 km de Brno, a la República Txeca. La persona seleccionada ajudarà en el seu centre per a nens i joves organitzant activitats lúdiques, preparant un campaments i esdeveniments per a pares i nens.

Tasques:
- En una ludoteca infantil per a nens d'un a 3 anys. Dues vegades per setmana, ajudaràs a cuidar dels nens durant els passejos i els tallers creatius.

- En la promoció de l'associació. Una vegada a la setmana faràs materials de difusió (pamflets, fotos, vídeos).

- En intercanvi d'idiomes. Dues vegades a la setmana.

- En campaments. Ajudant amb el programa d'activitats.

- Ajudant en la preparació d'esdeveniments per a nens i pares (5 caps de setmana a l'any).

- En tallers de promoció del voluntariat.

Perfil de la persona voluntària
Per a participar en el programa has de tenir entre 18 i 30 anys abans de l'inici del projecte. El perfil òptim per a rebre aquesta plaça del CES és el d'una persona motivada, tolerant, flexible i amb capacitat per a treballar en equip. En aquest projecte, l'idioma vehicular serà l'anglès. Es valorarà que la persona seleccionada tingui interès en l'Educació Infantil, ganes de crear i implementar noves idees i motivació per integrar-se en la cultura txeca.

Aquest projecte està pensat perquè com a voluntari/ària, millors els teus coneixements, habilitats i aptituds en l'àmbit social, la qual cosa inclou un progrés personal que t'ajudi a trobar una ocupació a Europa. Així mateix, AKROPOLIS planteja aquest projecte com una oportunitat per a aprendre idiomes i conèixer la cultura txeca.

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 4.04.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove