Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat europeu a Portugal, en una casa d'acollida per a menors

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Voluntariat a l'estranger
Temàtica activitat del calendari: voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dijous 1 de agost de 2019 al dissabte 14 de desembre de 2019
Dates d'inscripció
Del dimarts 4 de juny de 2019 al divendres 21 de juny de 2019 a les 20:00
Descripció

L'Associació Mundus cerca una persona voluntària de 18 i 30 anys i amb residència a Espanya per a participar en el projecte europeu a la Casa Pia de Lisboa, al CED Santa Clara, una casa d'acollida per a nens i nenes. El projecte dura 5 mesos (de l'1 d'agost de 2019 al 14 de desembre de 2019).

Casa Pia de Lisboa (CPL) vol fomentar els drets i la protecció dels menors i joves, especialment d'aquells que es troben en risc d'exclusió. El CED Santa Clara que gestiona 6 cases d'acollida situades a Sintra, Cascais i Oeiras. Cada casa d'acolliment ofereix protecció a un màxim de 14 nens i adolescents que han estat víctimes de maltractaments.

Les persones voluntàries realitzaran diferents activitats:

- Organitzaran activitats de temps lliure: activitats esportives i musicals, teatres, tallers d'artesania, visionats de pel·lícules, xerrades, etc.

- Acompanyaran els nens en activitats fora de la casa d'acollida: anar al doctor, recollir-los del col·legi, etc.

- Motivaran els nens i joves a l'estudi.

- Proposaran i implementaran activitats específiques durant les vacances escolars.

- Ajudaran en esdeveniments per a captació de fons (fires, concerts,etc).

- Participaran en les tasques de la casa.

 

Perfil de la persona voluntària

Estan buscant a algú motivat, proactiu, creatiu, amb habilitats manuals i molt flexible. Deu ser algú amb la ment oberta i tolerant amb la gent amb menys oportunitats i diferents històries vitals. Ha de tenir alta motivació per a treballar amb nens i joves i un especial interès en la música, el ball, el teatre, els esports, la cuina, la informàtica, les manualitats, la jardineria o la història.

 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 4.06.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove