Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat europeu a Itàlia, turisme sostenible i medi ambient

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: medi ambient, turisme sostenible, voluntariat a l'estranger
Tags: Voluntariat a l'estranger, sostenibilitat, turisme
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dilluns 10 de juny de 2019 al dimecres 30 de octubre de 2019
Dates d'inscripció
Del dimecres 29 de maig de 2019 al divendres 7 de juny de 2019 a les 14:00
Descripció

L'associació Mundus una persona voluntària (entre 18 i 30 anys, amb residència a Espanya) per al projecte de voluntariat europeu "Volunteering in Ostello dei Balocchi" des de juny fins a octubre de 2019.

Les activitats que es duran a terme es basaran en la recuperació de tradicions i a través del contacte amb la natura. Ostello dei Balocchi, un hostal situat al parc nacional Appennino Tosco-Emiliano, és el primer servei turístic en l'àrea que connecta l'hospitalitat de les muntanyes amb la companyia de l'animal de la zona: el ruc.

Tasques de la persona voluntària:
Si resultes seleccionat/a, en aquest projecte col·laboraràs amb l'associació, entre altres, en les següents tasques:

- Ajuda en la preparació i implementació de tallers didàctics per a nens/as de 6 a 15 anys: suport en la facilitació, conducció d'alguns tallers, suport en la gestió del grup en funció dels interessos del voluntari/a
- Proporcionar assistència durant les excursions en ruc, caminades i campaments d'estiu: preparar els animals, ajudar els nens amb les cures, organitzar activitats educatives per als participants.
- Proporcionar assistència al personal per a les activitats diàries: benvinguda dels convidats, neteja de l'alberg i l'àrea circumdant, manteniment de les instal·lacions i suport a l'equip de cuina.
- Cura dels animals: alimentar i netejar, a més de contribuir a generar una atmosfera positiva entre els participants i els animals.
- Ajudar en l'organització d'intercanvis juvenils que tenen lloc en Ostello dei Balocchi, en particular donant suport en la logística i el desenvolupament de tallers pedagògics
- Després d'un temps d'adaptació, es motivarà el/la voluntari/àriaa a dur a terme el seu propi projecte en l'alberg.

Perfil de la persona voluntària
Per a participar en el programa has de tenir entre 18 i 30 anys abans de l'inici del projecte. El perfil òptim per a rebre una plaça del CES és el d'una persona motivada, tolerant, flexible i amb capacitat per a treballar en equip. Per a aquest projecte, es valorarà especialment que:

- Estiguis motivat/da a viure a un petit poble aïllat
- Estiguis disposat/da a viure en l'alberg amb poca o cap connexió a Internet.
- No tinguis problemes per a compartir espais, menjar amb convidats i personal.
- Tinguis una forta motivació per a treballar amb nens i tenir contacte amb animals (rucs).
- Siguis amant de la vida a l'aire lliure i els animals.
- Estiguis disposat/da a dormir en tendes de campanya de tant en tant, segons la planificació d'activitats de l'alberg.

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 29.05.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove