Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat europeu a Croàcia, organització d'activitats per a diferents col·lectius

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: inclusió, voluntariat a l'estranger
Tags: Voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dijous 30 de maig de 2019 al dimarts 31 de desembre de 2019
Dates d'inscripció
Del dimarts 14 de maig de 2019 al dilluns 20 de maig de 2019
Descripció

L'associació Mundus busca una persona voluntària de 18 i 30 anys i amb residència a Espanya per al projecte "Solidarity at hands" de l'organització IKS a Petrinja (Croàcia). L'objectiu del projecte és organitzar activitats per a diferents col·lectius vulnerables de la ciutat.

Tasques del voluntariat:

  • Organitzar activitats per a persones de la tercera edat, persones en situació de desocupació, ciutadans amb malalties mentals, joves amb menys oportunitats i minories en risc d'exclusió social
  • Desenvolupament de 2-3 sessions per setmana per a persones amb malalties mentals
  • Activitats en escoles rurals dues vegades per setmana per a promocionar els valors del voluntariat
  • Activitats en el centre d'informació juvenil ajudant joves a adquirir noves habilitats
  • Promoció del programa Erasmus+ i el Cos Europeu de Solidaritat
  • Tallers per a promocionar la mobilitat entre els joves a partir de 13 anys
  • Organitzar tallers multiculturals presentant al propi país
  • Desenvolupar un projecte propi per a involucrar a algun dels col·lectius esmentats

Perfil de la persona voluntària:
Una persona resident a Espanya entre 18 i 30 anys, motivada per a treballar i aprendre en l'àmbit del treball juvenil, imaginativa i que vulgui implementar els seus propis projectes. Haurà de tenir la capacitat de treballar en equip i adaptar-se a situacions canviants. És desitjable que sigui algú capaç de treballar amb diferents grups socials -ètnics, religiosos i socioeconòmics-.

L'objectiu del projecte és el de promocionar els valors del voluntariat, la ciutadania activa, l'educació no formal i la multiculturalitat a través de la defensa dels drets humans, la solidaritat i la tolerància. Això és especialment important en municipis com Petrinja on el record de la guerra és encara recent.

Les activitats es realitzaran en anglès, encara que es demana interès per aprendre expressions bàsiques de croata per a facilitar la integració en la comunitat local."Solidarity at hand" és un projecte de IKS per a involucrar a la població local de Petrinja, un municipi croat de 20.000 habitants. L'objectiu d'aquest projecte del Servei Voluntari Europeu (SVE) és el d'oferir activitats i iniciatives a col·lectius de ciutadans vulnerables.

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 14.05.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove