Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat europeu a Bulgària, sostenibilitat, permacultura i activitats per a joves

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: ecologia, medi ambient, sostenibilitat, voluntariat a l'estranger
Tags: Voluntariat a l'estranger, ecologia, sostenibilitat
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dissabte 1 de juny de 2019 al dilluns 29 de juliol de 2019
Dates d'inscripció
Del dilluns 4 de febrer de 2019 al dimarts 26 de febrer de 2019 a les 12:00
Descripció

L'associació Mundus busca un voluntari/a per al projecte “Green Voluntary Service”, un projecte de voluntariat europeu de curta durada que reunirà 16 joves (18-30 anys) d'Espanya, França i Itàlia en Momin Prohod, Sofia i a les granges pròximes per a treballar en temàtica mediambiental, permacultura i en esdeveniments de difusió. Aquest voluntariat començarà l'1 de juny i acabarà el 29 de juliol, o bé de l'1 d'agost i acabarà el 28 de setembre però el termini d'inscripció està obert només fins al 27 de febrer, així que afanya't.

Activitats:
Moltes de les activitats de les persone voluntàries es duran a terme a l'aire lliure i se centraran en la preservació de la naturales. La permacultura és part essencial de la seva filosofia i el treball al jardí/hort és bàsic per a la seva implementació. Tindràs l'oportunitat d'adquirir coneixement bàsic de conrear de manera orgànica. La permacultura també té lloc en la construcció de "cases passives" (passive houses) i hàbitats ecològics en general. És un conjunt de mètodes per a dissenyar una terra sostenible.

Estaràs activament involucrada/t en el desenvolupament i la implementació d'activitats relacionades amb la permacultura i tindràs l'oportunitat d'aprendre principis ecològics i biològics.

Entre altres, l'organització per a aconseguir els seus objectius són: tallers, seminaris, taules rodones, festivals i altres esdeveniments que et donaran també experiència en l'àmbit de les relacions públiques, la comunicació, la publicitat i la gestió d'esdeveniments. També, a vegades, t'encarregaràs de labors administratives en l'oficina.

Green Association posa en pràctica els principis de la democràcia directa i l'autogestió, per la qual cosa tindràs l'oportunitat de dur a terme les teves pròpies idees. El seu objectiu principal és donar espai a idees perquè joves poden implementar-les.

Perfil de les persones voluntàries:

Persones motivades i conscienciadas amb el medi ambient, amb diferents competències i interessos (sostenibilitat, permacultura, gestió d'esdeveniments, desenvolupament de projectes, activitats per a joves, multimèdia, etc.). La voluntat de suportar les condicions de vida bàsiques (no hi ha aigua calenta, no hi ha botigues ni serveis a prop, etc.), viatjar amb autobús o amb cotxe i dormir en una tenda de campanya durant llargs períodes (més de 2 setmanes) és una necessitat. 

 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 4.02.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove