Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat ESTIU JOVE amb Fundació PROIDE a l'Amèrica Llatina

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Educació, Lleure, Voluntariat, cooperació, estranger, solidaritat
Tags: Voluntariat a l'estranger, cooperació, educació en el lleure, solidaritat
Tipus entrada al calendari: Voluntariat en cooperació
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del diumenge 1 de juliol de 2018 al divendres 31 de agost de 2018
Dates d'inscripció
Del dissabte 30 de desembre de 2017 al dimecres 31 de gener de 2018
Descripció

PROIDE és l’ONG de La Salle Catalunya que treballa per garantir les oportunitats educatives a infants i joves. Dos eixos de treball guien la seva activitat: promoure una educació transformadora i fer efectiu el dret a l’educació.

Tens ganes de viure una experiència que et pot canviar la vida? Vols construir un món millor? Vols conviure amb persones d’altres cultures i orígens? La Fundació PROIDE i Joves La Salle Catalunya t'ofereixen l’oportunitat de viure de primera mà la realitat dels països on intervenen amb un voluntariat juvenil de curta durada. Si tens 18 anys i vols comprometre’t per l’educació a l’Amèrica Llatina, et proposem fer un voluntariat internacional implicant-te en un projecte de cooperació durant 30 dies a Amèrica Llatina dins dels mesos de juliol o agost.

El programa de voluntariat internacional implica participar en un cicle de formació i sensibilització que es desenvolupa en tres fases: formació, viatge i estada d’un mes a un país d’Amèrica Llatina, i posterior compromís de difusió de l’experiència.

Totes les persones participants viatjaran en un grup d’entre quatre i dotze persones acompanyades per un o dos responsables amb experiència en projectes de cooperació. Així mateix, hi haurà un equip especialitzat que des de Catalunya monitoritzarà el treball de camp.

Díptic informatiu: https://goo.gl/WPeijE

Si vols participar en un projecte d´ESTIU JOVE contacta amb l’entitat per acordar una trobada personal: javi@lasalle.cat

Més informació: https://goo.gl/CtZyT5

Font: PROIDE

Localització i contacteFundació PROIDE
Sant Joan de La Salle, 42
08022 Barcelona
Telèfon: 932377180
Informació addicional: http://www.fundacioproide.org/
Adreça electrònica de contacte: proide@fundacioproide.org

Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 30.12.2017
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove