Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat a Colombia amb International Action for Peace (IAP)

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Voluntariat en cooperació
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dimecres 17 de juliol de 2013 al dilluns 22 de juliol de 2013
Descripció

L'acompanyament internacional és una estratègia de protecció per tutelar organitzacions, defensors de drets humans i comunitats que estan amenaçats per la violència política i que a causa del seu treball es troben en una situació de particular vulnerabilitat.

L'organització International Action for Peace (IAP) t'ofereix l'oportunitat d'aprendre a realitzar acompanyament internacional i brindar el teu suport a organitzacions socials amb què treballa a Colòmbia.

Es tracta d'un voluntariat de 12 mesos en què les persones voluntàries faran una anàlisi de la situació dels drets humans al país llatinoamericà; participaran a trobades amb autoritats civils i militars i amb organitzacions internacionals de drets humans per donar a conèixer les problemàtiques vistes en terreny; i realitzaran material audiovisual i fotogràfic. Cada acompanyant es compromet també a la restitució i socialització de l'experiència viscuda en terreny, a la seva tornada.

L'IAP els ofereix una aproximació i formació sobre el context colombià i les tasques d'acompanyament internacional; ajuda i assessoria en la tramitació de visats, assegurances mèdiques i altres necessitats logístiques; una beca mensual; i allotjament, menjar i transport a Colòmbia.

Per poder participar-hi cal emplenar aquest formulari i fer-lo arribar a info[arrova]actionpeace.org. Les persones que resultin seleccionades a les entrevistes personals participaran en una formació de juliol a setembre de 2013, abans de marxar a Colòmbia.

Trobaràs més informació en aquest enllaç.

Localització i contacteInternational Action for Peace (IAP)
Informació addicional: http://www.xarxanet.org/internacional/noticies/iap-busca-persones-voluntaries-fe...
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 17.07.2013
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove