Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat amb CEHDA Ghana

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Immigració, Voluntariat, solidaritat
Tags: Immigració, solidaritat, voluntariat
Tipus entrada al calendari: Voluntariat social
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dijous 29 de desembre de 2016 al diumenge 31 de desembre de 2017
Descripció

CEHDA (Cultural Environmental Human Development Association) Ghana és una organització no governamental fundada l’any 2007 per persones ghaneses residents a Catalunya amb l’objectiu de millorar les condicions de vida de persones ghaneses a Catalunya i a Ghana, així com la creació de vincles interculturals que ajudin a trencar estereotips i promoguin una societat més humana.

La principal motivació de CEHDA és treballar pel desenvolupament cultural, ambiental i humà de Ghana i per apropar la realitat de Ghana a la societat catalana. Amb el pas del temps, l’entitat ha crescut gracies a la participació de persones catalanes i ghaneses que col·laboren en els diferents projectes que CEHDA té en funcionament.

Hi ha moltes opcions per col·laborar amb CEHDA: una és realitzant activitats amb els joves del programa d'acollida a Catalunya. Molts d’aquest joves africans encara no parlen bé el castellà ni el català. Parlar l’idioma local és molt important per relacionar-se amb altres persones, amb la ciutat, amb els diferents serveis socials, i també al món laboral. Tu pots ser de gran ajuda perquè aquests nois aprenguin la base de l’espanyol i del català. A més, si t’interessa, pots ajudar a organitzar sortides i activitats que promoguin el seu coneixement de la ciutat i dels costums locals.

Si estàs interessat/da en participar, pots contactar amb cehdaghana@cehdaghana.org

Localització i contacteCEHDA (Cultural Environmental Human Development Association) Ghana
Carrer Vistalegre 15
08001 Barcelona
Barcelona
Telèfon: 675845247
Informació addicional: http://www.cehdaghana.org/
Adreça electrònica de contacte: cehdaghana@cehdaghana.org

Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 29.12.2016
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove