Esdeveniment de l'agenda

VisionarIAs 2019, residències per a artistes

Tags: art, concurs, premis
Temàtica activitat del calendari: artistes, concurs, premi
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Disseny, arts i fotografia
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dimarts 17 de setembre de 2019 al dilluns 4 de novembre de 2019
Descripció

Fins al 4 de novembre de 2019 romandrà obert el termini de recepció de projectes artístics de la convocatòria "VisionarIAs", a través de la qual s'ofereixen un total de 3 residències per a artistes espanyols i internacionals en règim presencial d'una durada mínima d'un mes i màxima de dos mesos cadascuna, a realitzar entre els mesos de gener, febrer i març de 2020 en el Centre d'Art i Tecnologia Etopia de Saragossa (Espanya).

En aquesta convocatòria, dirigida a artistes i creadors que vulguin desenvolupar en residència obres o projectes artístics que, en el marc de la reflexió sobre el concepte exposat, s'emmarquin en algunes de les següents línies de treball:

  • Visió i visualitat en les màquines: busquen projectes lligats al camp de la creativitat computacional, partint dels conceptes de visió i visualitat. Volen artistes que emmarquin la seva producció artística en contextos específics, inherents a la visió de les màquines. Explorant les diferències amb la visió humana per a poder així informar el procés creatiu.
  • Creativitat i Intel·ligència Artificial: per a poder sistematitzar aquest concepte porós de la creativitat i aplicar-lo a la producció de les IA, poden establir-se diferents paràmetres. Perquè una IA pot considerar-se creativa el programari hauria d'exhibir comportaments en els quals es pugui projectar: habilitat, apreciació, imaginació, intencionalitat, aprenentatge, innovació, reflexió. Busquem projectes que reflexionin sobre aquests mecanismes o que abordin noves formes de concebre la relació creativa entre artistes i Intel·ligències artificials.

Per a més info, clica aquí


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 2.10.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove