Esdeveniment de l'agenda

VI edició del Premi Ruralapps

Tags: app, concurs, premis
Temàtica activitat del calendari: apps, concurs, premi, rural
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Ciència i tecnologies
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dimarts 23 de abril de 2019 al dilluns 17 de juny de 2019
Descripció
El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya ha convocat la VI edició del Premi Ruralapps 2019. 
 
El termini per a la presentació de candidatures finalitza el 17 de juny.
 
Amb el Premi Ruralapps, el DARP vol impulsar el desenvolupament d’aplicacions mòbils en el marc del sector agroalimentari i rural, distingir les empreses que hagin desenvolupat les dues millors aplicacions mòbils funcionals que contribueixin a la millora del sector agrari, alimentari o rural, i reconèixer els empresaris innovadors que hagin desenvolupat aplicacions mòbils que aportin solucions tecnològiques a la ciutadania o als professionals del sector agroalimentari i rural.
 
El premi estableix dues modalitats: Ruralapps-Ciutadania, per a l'app destinada a donar solucions tecnològiques innovadores a la ciutadania, i Ruralapps-Professional, per a l'app destinada a donar solucions tecnològiques innovadores als professionals dels sectors agrari, alimentari, i rural.
 
Per a més info, clica aquí

Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 23.04.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove