Esdeveniment de l'agenda

Urgent! Intercanvi juvenil a Bèlgica, diversitat i valors a Europa a través de la música i el teatre

Tags: art, europa, intercanvi, teatre
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Europa, Intercanvis juvenils, Mobilitat Europea
Tipus entrada al calendari: Intercanvis juvenils
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dilluns 8 de juliol de 2019 al divendres 19 de juliol de 2019
Dates d'inscripció
Del dijous 2 de maig de 2019 al divendres 7 de juny de 2019
Descripció

TACCbcn busca participants i un/a cap de grup per a l'intercanvi juvenil "Stage of Mind. A performance about European diversity", que tindrà lloc al municipi de Lommel (Bèlgica), entre el 8 i el 19 de juliol. 

"Statge of Mind" té l’objectiu de treballar en la diversitat i els valors a Europa i en ell, els i les joves participants es podran expressar a través de diferents corrents artístiques com la música o el teatre. L'intercanvi comptarà amb la participació d’una trentena de joves europeus d’Alemanya, Bèlgica, Romania, Polònia i Catalunya.

Les arrels del projecte de la voluntat de reunir a un grup de joves per tal de pensar i ser crítics davant de temes com la guerra, la pau, els Drets Humans i la humanitat. Amb aquests conceptes, es pretén que els i les participants interactuïn i coneguin que hi ha una gran diversitat a Europa a través de la convivència amb altres joves d’arreu del continent.

A més, "Stage of Mind" vol mostrar a la comunitat local de Lommel que aquests/es adolescents i joves poden participar realment en qualsevol discussió nacional i internacional.

Si estàs interessat/a en participar, envia el teu CV i la teva carta de motivació abans del 7 de juny de 2019 a internationalprojects@taccbcn.com

Més informació: http://www.taccbcn.com/nou-intercanvi-juvenil-erasmus-a-belgica/

Font: TACC


Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 2.05.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove