Esdeveniment de l'agenda

Taller: Voluntariat i Cooperació a l'estranger | Sessió presencial i en streaming (11/06)

Tags: Mobilitat Internacional, Treballar a l'estranger, cooperació, estranger, voluntariat
Organitza: Oficina Jove del Barcelonès. Centre Europa Jove
Temàtica activitat del calendari: Voluntariat, streaming, taller
Tipus entrada al calendari: Cooperació i voluntariat
Dates de realització
Dimarts 11 de juny de 2013, de 10:00 a 12:00 hores
Descripció

Des del Centre Europa Jove, en col·laboració amb la seu de la Universitat Nacional d’Estudis a Distància a Santa Coloma de Gramenet, organitzem un taller adreçat a estudiants i altres joves que estan pensant en marxar a l’estranger a fer un voluntariat.

A la cita, que tindrà lloc el proper dimarts 11 de juny al centre UNED de Santa Coloma, parlarem de les opcions que tenim els joves a l’hora de fer un voluntariat a través de programes europeus o bé gràcies al recolçament d'altres entitats i organitzacions. La ponència, a càrrec de l’assessora de mobilitat internacional Nadine Rutow, estarà dedicada a aspectes relacionats amb fer voluntariat: Què es un voluntariat de curta durada? També es pot fer voluntariat durant un període més extens? Què vol dir treballar en l'àmbit de la cooperació? Podem ser cooperants des d'aquí? Amb qui contacto si vull marxar a fer un voluntariat? És una alternativa la situació d'atur en la que em trobo?

Per conèixer la resposta a totes aquestes preguntes només us heu d’inscriure i participar en l’activitat, de caràcter totalment gratuït. La sessió tindrà lloc l'11 de juny a partir de les 10h del matí a la Seu UNED de Santa Coloma (C/Prat de la Riba, 171 08921). Podeu realitzar la vostra inscripció a través d’aquest enllaç: http://extension.uned.es/actividad/5223&codigo=stvic. L’únic requisit és disposar d’un usuari a la pàgina de la UNED; si no sou estudiants d’aquest centre, també us podeu donar d’alta (no us portarà més d’1 minut).

 

Un taller que es podrà veure en directe, a través d’streaming

No pots assistir de forma presencial? CAP PROBLEMA! Per segona vegada, i després de l'èxit que va tenir la iniciativa fa unes setmanes, organitzem un taller en streaming amb el propòsit d’acostar el contingut de la sessió i els recursos a qualsevol persona. Mai has tingut l’oportunitat d’assistir a un taller similar al teu municipi? Treballes o estudies i no et dóna temps d’arribar a Santa Coloma? Tot solucionat: pots veure’ns en directe.

Cal, però, que també realitzis el tràmit d’inscripció a través d’aquest enllaç: http://extension.uned.es/actividad/5223&codigo=stvic

L’únic requisit és disposar d’un usuari a la pàgina de la UNED; si no sou estudiants d’aquest centre, també us podeu donar d’alta (no us portarà més d’1 minut). Una vegada realitzis la inscripció, la UNED es posarà en contacte amb tu per confirmar-te la teva participació; també et farà arribar les indicacions que cal seguir per poder trobar l’enllaç de l’streaming i accedir a la plataforma (amb les teves claus).

Localització i contacteUNED Santa Coloma de Gramenet
C/Prat de la Riba, 171
08021 Santa Coloma de Gramenet
Barcelona
Telèfon: 93 385 05 50
Informació addicional: http://extension.uned.es/actividad/5192&codigo=TREBA
Adreça electrònica de contacte: info@santa-coloma.uned.es

Etiquetes: , , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 3.06.2013
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove