Esdeveniment de l'agenda

SVE a Suècia, a un centre d'activitats per a nens i joves

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Voluntariat a l'estranger, educació en el lleure
Temàtica activitat del calendari: SVE, educació en el lleure
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del diumenge 15 de abril de 2018 al dissabte 15 de desembre de 2018
Dates d'inscripció
Del dimecres 28 de març de 2018 al dissabte 14 de abril de 2018
Descripció

L'associació Mundus busca voluntaris/àries per a un projecte SVE a la ciutat sueca de Gävle (al nord d'Estocolm) al centre d'activitats per a nens i joves "Rapatac". Durant 8 mesos, formaràs part de l'equip educatiu de Rapatac al costat d'altres voluntaris europeus.

El centre d'activitats Rapatac va obrir en 2012 a la ciutat de Gävle per treballar amb nens i adolescents d'entre 6 i 18 anys. Està situat al carrer central de la ciutat, al barri de Nordost on viuen persones de diferents nacionalitats. L'equip de Rapatac s'encarrega de totes les activitats de l'edifici. És un lloc de trobada, on no importa el teu origen, tots tenen els mateixos drets, obligacions i possibilitats. Es duen a terme activitats de suport escolar, activitats d'oci i temps lliure, activitats esportives, d'integració així com projectes duts a terme per voluntaris i el staff de Rapatac.

 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 28.03.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove