Esdeveniment de l'agenda

SVE a República Txeca, a una biblioteca

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Cultura, SVE, biblioteca, tallers, voluntariat a l'estranger
Tags: Voluntariat a l'estranger, cultura
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dissabte 1 de setembre de 2018 al dilluns 1 de juliol de 2019
Dates d'inscripció
Del dimecres 20 de desembre de 2017 al dijous 4 de gener de 2018
Descripció

L'associació Mundus busca un/a voluntari/a per participar en "Meeting the Library", un projecte de voluntariat europeu que es durà a terme a la biblioteca de la localitat txeca de Usti Nad Labem (nord-oest, prop de la frontera amb Alemanya). Si resideixes a Espanya i tens entre 18 i 30 anys, aquesta és la teva oportunitat. La persona triada s'inclourà en la sol·licitud de fons per al projecte el proper mes de febrer de 2018. L'activitat, en cas de ser aprovat el projecte, es durà a terme durant 10 mesos: de setembre de 2018 a juliol de 2019.

Temàtica: Cultura
Organització d'acollida: SVKUL
Lloc: Usti nad Labem, República Txeca
Dates: 01/09/2018 - 01/07/2019
Durada: 10 mesos
Nombre de places: 1
Data límit: 4 de gener de 2017
 

Informació general del projecte
T'imagines com és treballar a una biblioteca? Sol·licita aquest projecte si vols descobrir els secrets i racons ocults del treball a una biblioteca, conèixer noves persones i cultures. Busquen un/a voluntari/a major de 18 anys i de fins a 30 anys que no li de por comunicar-se (estaràs en contacte amb persones cada dia) i que li agradi organitzar esdeveniments (formaràs part de les activitats que biblioteca ofereix al públic).

Com a voluntari/a formaràs part de les activitats pròpies de la biblioteca (préstec i devolució de llibres, informació, assistència a la cerca en catàleg, bases de dades, activitats) i del English Club (reunions informals de gent de diferent edat que volen parlar anglès i conèixer gent nova). A més podràs triar entre tres línies d'actuació:

- Cicle de presentacions culturals sobre el teu país d'origen.

- Ludoteca.

- Xarxes socials (articles per al blog, Facebook i un blog sobre el teu voluntariat).

 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 20.12.2017
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove