Esdeveniment de l'agenda

SVE a Portugal, amb persones amb diversitat funcional

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Voluntariat a l'estranger, discapacitat
Temàtica activitat del calendari: Discapacitat, SVE, voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dilluns 1 de octubre de 2018 al divendres 27 de setembre de 2019
Dates d'inscripció
Del dimecres 25 de juliol de 2018 al diumenge 29 de juliol de 2018
Descripció

Mundus busca un/a voluntari/a, amb residència a Espanya (entre 18 i 30 anys) per unir-se al projecte de voluntariat europeu de 12 mesos de la Associaçao de Paralisia Cerebral de Lisboa, al centro Nuno Belmar da Costa.  

Lloc: Lisboa, Portugal
Dates: 01/10/2018 - 27/09/2019
Durada: 12 mesos
Nombre de places: 1
Data límit: 29 de juliol de 2018
 

Associação Portuguesa de Paralisia Cerebral de Lisboa (APCL), va ser fundada en 1960 per un grup de pares i especialistes i va ser la primera associació d'experts i familiars per a persones amb diversitat funcional creada al país.

Activitats:

El paper del/de la voluntari/ària SVE serà principalment el d'ajudar a l'equip de APCL a crear un entorn familiar on les persones se sentin protegides i visquin de manera saludable. Això pot crear-se a través d'una bona relació basada en la confiança. S'espera que els voluntaris coneguin la seva rutina diària i participin en les activitats regulars del centre ajudant als usuaris a dur a terme les activitats.

Perfil del/de la voluntari/ària:

Ser voluntari/a d'aquest projecte requereix compromís, sentit de la responsabilitat, serietat i flexibilitat. A més ha de ser algú proactiu, motivat a treballar en un ambient social i al que li agradi treballar en equip i sigui prou madur/a per treballar amb una comunitat amb desavantatges econòmics i socials.

Algú amb especial motivació a treballar amb persones amb diversitat funcional i amb interès en la música, el ball, el teatre, els esports, la cuina, els ordinadors, l'artesania, o fotografia, la qual cosa pot ser un valor afegit per captar la seva atenció.

 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 25.07.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove