Esdeveniment de l'agenda

SVE a Portugal, amb infants i gent gran

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: SVE, voluntariat a l'estranger
Tags: Voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del diumenge 30 de setembre de 2018 al dilluns 30 de setembre de 2019
Dates d'inscripció
Del dimecres 12 de setembre de 2018 al dijous 15 de novembre de 2018
Descripció

La Víbria Intercultural busca persones voluntàries per al projecte "Be active, be creative" a Arroquelas, Portugal!

Organització d’acollida: H20

Tasques i objectius:
Els voluntaris viuran inmersos en la comunitat local, especialment marcada per un gran nombre de persones de la tercera edat, i hauran de dinamitzar activitats per tal de crear vincles intergeneracionals. Es treballarà doncs amb infants i gent gran.
Els voluntaris treballaran en quatre entitats locals diferents:
– H20, on faran activitats d’educació no formal per a nens i nenes. Es tracta de dissenyar i desenvolupar activitats, tallers… així com fer les tasques més administratives a l’associació.
– O Ninho, on desenvoluparan un projecte educatiu d’inclusió social. Es tracta d’un centre que treballa amb persones amb problemes de salut mental, i ofereix diferents activitats manuals, artístiques, d’agricultura, d’esports, i altres.
– Naturidade, que dona suport a persones que es troben en un procés de rehabilitació. Els voluntaris hauran de dinamitzar l’espai amb events, jocs, festes, converses i activitats que puguin aumentar l’autoestima dels pacients.
– The Society of St. Vincent de Paul, on els voluntaris donaran suport en la distribució del menjar i bens necessaris a les families necessitades de la regió de Rio Maior.

En general aquest projcete te com a objectiu crear vincles de comunicació entre les associacions i els joves, i treballar des d’una vesant educativa. Tots els membres d’H20 són voluntaris, això ho fa una entitat especial que treballa des de la motivació i la creativitat. Intenten utilitzar metodologies d’educació no formal per a intervenir a la comunitat local: energizer, dinàmiques de grup, debats…

A més, els voluntaris haurien d’estar disposats a promoure el SVE (Servei de voluntariat europeu) en diferents events, per tal de fer-ne difussió.

Qui pot participar: Qualsevol jove d’entre 18 a 30 anys, que tingui ganes d’implicar-se de veritat en una entitat. Ha d’estar motivat/da per desenvolupar activitats esportives i socio-culturals, amb altres joves de l’associació.

Què cal fer per participar: Omplir aquest formulari i enviar un CV i una carta de motivació a info@vibria.org

Més informació del projecte: https://vibria.org/be-active-be-creative-portugal/ (+ Infopack)

Data límit d’inscripció: urgent, es valoraran les candidatures per ordre d’arribada!


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 12.09.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove