Esdeveniment de l'agenda

Sve a Itàlia, fracàs escolar i educació en el lleure

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Voluntariat a l'estranger, educació, fracàs escolar, lleure, tallers
Temàtica activitat del calendari: Educació, Lleure, Voluntariat, estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dijous 1 de febrer de 2018 al divendres 31 de agost de 2018
Dates d'inscripció
Del dimecres 13 de desembre de 2017 al dilluns 22 de gener de 2018
Descripció

L'associació Mundus busca un/una voluntari/a per a un projecte de voluntariat europeu com a part de l'equip del "Centro Vincenziano QR52", un centre situat a Milà que ofereix activitats educatives en diferents camps.

Temàtica: Educació
Organització d'acollida: Associazione JOINT
Lloc: Milà, Itàlia
Dates: 01/02/2018 - 31/08/2018
Durada: 7 mesos
Nombre de places: 1
 

El Centro Vincenziano QR52 és un centre juvenil creat el 1994 a Milà per donar resposta a les necessitats emergents dels menors de la zona. El centre, situat a una zona perifèrica de Milà, té com a objectiu evitar el fracàs escolar i la delinqüència a través d'activitats de suport escolar, el joc i altres activitats recreatives.

El/la voluntari/a se integrarà en les activitats diàries del centre juvenil ajudant a organitzar activitats extraescolars artístiques i culturals per a nens/as i joves, així com també activitats esportives. Es requereix ajuda tant a nivell creatiu com a nivell logístic i pràctic. El/la voluntari/a també formarà part en l'organització d'excursions i sortides durant les vacances, ayudarà a desenvolupar nous projectes que involucrin a la comunitat a través de la interculturalitat i participarà en les reunions amb els socis de l'organització per dissenyar i implementar nous esdeveniments a nivell local. Una altra de les tasques de les quals el/la voluntari/a participarà serà la promoció dels programes Erasmus+ i altres oportunitats per a joves. També donarà recolzo en tasques de comunicació, xarxes socials, fotografia i video.

Perfil del/la voluntari/a:
Una persona amb la ment oberta, actitud positiva i capacitat per adaptar-se a possible canvis. Debrás ser una persona amb iniciativa, paciència amb els nens/as, motivat/a per treballar amb joves, amb moltes ganes d'aprendre, amb bones habilitats comunicatives i un interès en la promoció d'Erasmus+.

La persona escollida tindrà un nivell intermedi d'anglès i una alta motivació per aprendre italià. Encara que el coneixement de l'italià no és imprescindible, es valorarà positivament.

 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.

Localització i contacteAssociació Mundus
Informació addicional: http://www.asociacionmundus.com/

Etiquetes: , , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 13.12.2017
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove