Esdeveniment de l'agenda

SVE a Itàlia, educació

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Educació, interculturalitat, voluntariat a l'estranger
Tags: Voluntariat a l'estranger, educació
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dissabte 10 de novembre de 2018 al diumenge 10 de novembre de 2019
Dates d'inscripció
Del dimecres 31 de octubre de 2018 al dissabte 10 de novembre de 2018
Descripció

L'associació Mundus busca una persona voluntària per al projecte de 12 mesos "EVS Education and long life learning", sobre educació contínua per a nens, adults i gent gran. El projecte es desenvoluparà a Vicopisano, un municipi molt proper a la ciutat de Pisa, a Itàlia, i el/la voluntari/ària ajudarà en l'organització d'activitats educatives fins a juny, i durant l'estiu tindrà una participació activa en els campaments d'estiu per a nens/es de la zona.

El/la voluntari/ària participarà en les reunions de planificació d'activitats, donarà suports en els activitats extraescolar. També dara suport a nens/as amb dificultats d'aprenentatge o barreres lingüístiques, ajudarà als educadors a organitzar jocs, activitats a l'aire lliure i altres iniciatives. A més, participarà de les tasques de tutoria amb els adults i gent gran i dara suport a cursos que s'imparteixen per a gent gran.

 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 31.10.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove