Esdeveniment de l'agenda

SVE a Hongria, Universitat de Pécs

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Discapacitat, voluntariat a l'estranger
Tags: Voluntariat a l'estranger, discapacitat
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del diumenge 1 de setembre de 2019 al dimarts 30 de juny de 2020
Dates d'inscripció
Del dimarts 5 de març de 2019 al dilluns 1 de abril de 2019
Descripció

L'Associació Mundus busca un voluntari/ària per a realitzar una estada de voluntariat en la Universitat de Pécs, a la biblioteca de la universitat com a suport a persones amb diversitat funcional. Des del mes de setembre de 2019 fins al tancament del curs, al juny de 2020, la persona seleccionada s'encarregarà d'ajudar les persones que ho necessitin a utilitzar els recursos de biblioteca.

La Universitat de Pécs és una institució de renom internacional, que rep un gran nombre d'estudiants i professors/es de tot el món, per períodes més o menys llargs. El departament en què col·laboraràs és el Servei de Suport per a Estudiants amb Discapacitats; l'objectiu principal d'aquest servei és garantir que tots/es els/les joves tinguin les mateixes oportunitats d'accés a la universitat.

Tasques de la persona voluntària
Si resultes seleccionat/da, en aquest projecte col·laboraràs amb la universitat, entre altres, en les següents tasques:

- Acompanyar els/les estudiants amb mobilitat reduïda, en cadira de rodes o amb problemes visuals
- Ajudar en les tasques domèstiques en el lloc on resideixin els/les estudiants amb diversitat funcional i fer compres amb o per a ells/elles
- Fer treballs d'oficina: copiar, escanejar, imprimir, etc.
- Donar suport a l'estudi a estudiants que el necessitin, sempre que coincideixin els nivells de coneixement de la matèria o la llengua en qüestió.
- Ensenyar el/els idiomes que conegui la persona voluntària
- Ajudar estudiants estrangers/es.
- Ajudar estudiants hongaresos/es amb les seves classes d'anglès
- Organitzar activitats d'oci

Perfil de la persona voluntària
Per a participar en el programa has de tenir entre 18 i 30 anys abans de l'inici del projecte. El perfil òptim per a rebre una plaça del SVE és el d'una persona motivada, tolerant, flexible i amb capacitat per a treballar en equip. Per a aquest projecte, es valorarà especialment que tinguis capacitat comunicativa i d'empatia, que siguis una persona oberta i cordial. Es dóna preferència a les persones que tinguin estudis previs i experiència en el camp social o fisioteràpia.

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 5.03.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove