Esdeveniment de l'agenda

SVE a França, activitats extraescolars

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Idiomes, SVE, voluntariat a l'estranger
Tags: Idiomes, Voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dimarts 1 de octubre de 2019 al dimarts 30 de juny de 2020
Dates d'inscripció
Del dimarts 12 de març de 2019 al diumenge 12 de maig de 2019 a les 20:00
Descripció

L'associació Mundus busca tres voluntaris/àries de 18 i 30 anys i amb residència a Espanya per al projecte "Maisons Familiales Rurales de Saint Hippolyte du Fort" (MFR) fent d'assistent lingüístic/a i ajudant en les activitats extraescolars d'aquesta residència escolar per a joves que estudien cicles formatius.

De què tracta el projecte?
El projecte de voluntariat que es durà a terme en MFR té l'objectiu de promoure la interculturalitat dins de l'escola. Es tracta d'un projecte de voluntariat de 9 mesos de durada en el marc del programa Servei de Voluntariat Europeu (SVE). Les activitats es duran a terme principalment a la Maison, en la localitat francesa de Saint Hippolyte de Fort.

Tasques de la persona voluntària:

- Assistent/a lingüístic/a: el/la voluntari/ària ajudarà els/les professors/es a impartir classes i els/les estudiants amb els seus deures. Especialment ajudarà en les classes d'anglès i a promoure l'ús de l'idioma fora de la classe. L'objectiu és que els/les estudiants es motivin a aprendre nous idiomes.
- Activitats extraescolars: la persona voluntària organitzarà les activitats extra-curriculars en funció dels seus interessos. Exemples: club de lectura, cinema, nit de jocs, activitats esportives, etc.
- Desenvolupament de projectes: suport als projectes anuals de l'escola, especialment als projectes internacionals (intercanvis, projectes Erasmus+, etc.)
- Ambaixador/a de mobilitat: la persona serà l'encarregada de promoure l'interès pels programes internacionals entre els/les estudiants i professorat.

Perfil de la persona voluntària
Per a participar en aquest projecte has de tenir entre 20 i 30 anys abans de l'inici del projecte. El perfil òptim per a rebre una plaça del SVE és el d'una persona motivada, tolerant, flexible i amb capacitat per a treballar en equip. Per a aquest projecte, es valorarà especialment que tinguis una base de francès i capacitat de parlar en anglès. Per al projecte es requereix que tinguis permís de conduir i que t'agradi parlar en públic.

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 12.03.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove