Esdeveniment de l'agenda

SVE de curta durada a Bulgària, esdeveniments culturals i festival de curtmetratges

Temàtica activitat del calendari: Art, Cinema, Cultura, SVE, Voluntariat, estiu, estranger
Tags: Voluntariat a l'estranger, art, cinema, cultura
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dissabte 2 de juny de 2018 al divendres 3 de agost de 2018
Dates d'inscripció
Del dimecres 23 de maig de 2018 al dijous 31 de maig de 2018
Descripció

Aquest voluntariat de curta estada t'ofereix la possibilitat de conèixer com funciona una organització juvenil i com s'organitzen esdeveniments culturals internacionals. Formaràs part de la preparació i implementació d'esdeveniments en Varna (Bulgària) així com del festival internacional de curts "In the Palace" en Sofia i les seves activitats paral·leles.

Com a voluntaris, us involucrareu en la promoció dels esdeveniments, suport logístic, comunicació amb convidats, organitzar un info point, etc. Després d'una fase d'adaptació, segons les teves qualitats i interessos, et dedicaràs més en concret a una tasca. Quan es duguin a terme els esdeveniments, els voluntaris tindreu l'oportunitat de descobrir millor tots els aspectes de l'organització d'un esdeveniment internacional.

 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 23.05.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove