Esdeveniment de l'agenda

SVE a Bulgària, esdeveniments culturals i festival internacional de curts

Temàtica activitat del calendari: Cultura, SVE, Voluntariat, audiovisuals, estranger
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dimecres 15 de novembre de 2017 al dijous 15 de novembre de 2018
Dates d'inscripció
Del dimarts 24 de octubre de 2017 al dilluns 13 de novembre de 2017
Descripció

Mundus busca un/a voluntari/a (de 18-30 anys i amb residència a Espanya) per formar part de l'equip internacional de voluntaris de la fundació Format SFF en Sofia organitzant esdeveniments culturals; entre ells, el festival internacional de curts IN THE PALACE. Durant un any, de novembre de 2017 a octubre de 201,8 compartiràs projecte amb 6 persones de Portugal, Espanya, Itàlia i Letònia.

Temàtica: Cultura
Organització d'acollida: Format SFF Foundation
Lloc: Sofia (principalment), Varna i Balchik.
Dates: 15/11/2017 - 15/11/2018
Durada: 12 mesos
Nombre de places: 1
Països participants: Espanya, Portugal, Itàlia i Letònia
Data límit: Fins a cobrir la plaça

 

Format SFF Foundation és una ONG fundada en 2003 i amb seu principal en Sofia, Bulgària. El seu objectiu és estimular la creativitat i l'expressió artística dels joves així com desenvolupar projectes per promocionar la cultura contemporània. La seva principal activitat és la implementació anual de Festival Internacional de Curtmetratges IN THE PALACE, així com diferents activitats i formacions audiovisuals de manera paral·lela.

 

Informació sobre el projecte:

Com a voluntari/a t'involucraràs en el treball diari de l'oficina en activitats com la comunicació amb participants, convidats i organitzacions sòcies i la promoció d'esdeveniments, familiaritzant-te amb l'atmosfera de treball, els llocs i les tasques pròpies de la promoció de la creativitat en les areas del món audiovisual, la música, el periodisme, el disseny i la fotografia. Després de la fase d'adaptació, segons les qualitats de cada membre de l'equip de voluntaris, se t'atorgaran tasques més específiques.

Entre les diverses activitats que la fundació Format SFF duu a terme cada any hi ha: Festival Internacional de Curtmetratges IN THE PALACE i les seves activitats paral·leles, activitats de foment de l'audiència en tot el país, iniciatives d'educació no formal per a joves; treball diari d'oficina.

Tasques dels voluntaris:

- Participació activa en l'organització i implementació del festival IN THE PALACE i altres projectes internacionals i juvenils. Durant aquest esdeveniment, participaràs al costat d'altres voluntaris en l'organització, treballant en equip.

- Promoció de les activitats de l'organització i dels seus esdeveniments.

- Organització i implementació de tallers d'educació a través del cinema per a joves, usant l'art audiovisual com a mètode de comunicació amb joves locals.

- Desenvolupament del teu propi projecte individual (amb supervisió de l'organització) durant la teva estada.

 

Perfil de participant:

- Interessats en cultura i art

- Algú que s'adapti fàcilment

- Una persona sociable, positiva, tolerant, que treballi en equip i que tingui inicitativa.

 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 24.10.2017
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove