Esdeveniment de l'agenda

SVE a Bulgària, esdeveniments culturals i artístics

Tags: Voluntariat a l'estranger, art, cultura
Temàtica activitat del calendari: Art, Cultura, Esdeveniments, SVE, voluntariat a l'estranger
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del diumenge 1 de abril de 2018 al diumenge 31 de març de 2019
Dates d'inscripció
Del dimecres 28 de febrer de 2018 al dijous 15 de març de 2018
Descripció

L'associació Mundus busca 2 voluntaris/àries per a un projecte de Servei de Voluntariat Europeu de 12 mesos a Sofia, Bulgària.

Temàtica: Cultura
Organització d'acollida: Vesthina Municipality Center
Lloc: Sofia (principalment), Balchik i Varna (Bulgària).
Dates: 01/04/2018 - 31/03/2019
Durada: 12 mesos
Nombre de places: 2
Data límit: 15 de març de 2018
 

A què es dedica el centre municipal Veshtina?
La seva missió és el foment i el desenvolupament d'expressions artístiques contemporànies, així com la gestió de projectes que promoguin l'art contemporani.

"Veshtina" té com a principals objectius el desenvolupament, preservació i promoció de valors, l'educació, la ciència i la cultura; recolzar al desenvolupament i la protecció dels drets humans en la societat civil; el desenvolupament personal i la integració social i el desenvolupament i enriquiment de la vida cultural.

Des de la seva creació en 2005 l'organització se centra en la promoció de l'obra d'artistes búlgars i estrangers i en activitats de foment de la cultura audiovisual actual.

El centre municipal "Veshtina" planifica i executa el Festival Internacional de Curtmetratges IN THE PALACE en col·laboració amb l'associació "Format SFF" i un programa de formació audiovisual anual anomenat PLUG-IN.

També implementen programes educatius com "Filmer Forge" i l'intercanvi juvenil anual "Dissection of democracy" en el marc del programa Erasmus+.

A més de tots aquests esdeveniments, Veshitna té una varietat d'activitats socials, culturals, educatives i informatives i treballa amb altres iniciatives en l'àmbit de la cultura contemporània, la formació audiovisual i la cooperació cultural amb joves. Des d'aquest any l'organització ha començat a treballar també com a promotora d'esdeveniments musicals, preparant alguns concerts.

De què tracta i què faràs en aquest projecte?
L'objectiu principal del projecte és el de donar a joves com tu l'oportunitat de reforçar les seves competències en l'àmbit de la cultura i l'art en activitats sobretot de caràcter audiovisual, a més d'altres habilitats transversals com l'organització, la comunicació en públic, la creativitat o el treball en equip.

Com a voluntari/a, estaràs activament integrat en totes les activitats de Veshtina, organitzant diferents esdeveniments culturals i educatius, per exemple el IN THE PALACE International Short Film Festival; activitats d'educació no formal per a estudiants i joves aturats; concerts; treball d'oficina i d'organització.

D'aquesta manera, faràs tasques com:

- Decoració, neteja i organització de la nova sala de Veshtina per a activitats i iniciatives.

- Promoció de l'organització, les seves activitats i esdeveniments (website, xarxes socials...).

- Organitzar tallers d'educació audiovisual per a joves.

- Liderar cursos gratuïts per a joves locals aturats per estimular aquells interessats en l'art a desenvolupar noves habilitats i projectes.

- Participació activa en l'organització del festival IN THE PALACE o altres projectes internacionals per a joves.

- Participació d'esdeveniments de música i concerts.

- Desenvolupar un projecte individual durant el servei (amb l'ajuda i supervisió del tutor/a).

Quin perfil de participant busquen: 

- Persones interessades en cultura i art.

- Algú que s'adapti fàcilment.

- Una persona sociable, positiva, tolerant, que treballi en equip i que tingui inicitativa.

- És recomanable que comptis amb formació en: estudis artístics i culturals, gestió cultural o gestió d'esdeveniments, comunicació, disseny gràfic, psicologia o treballo/educació social.

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 28.02.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove