Esdeveniment de l'agenda

SVE a Alemanya, al Consell de la Joventut de Würzburg

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Voluntariat a l'estranger, campaments, lleure, tallers
Temàtica activitat del calendari: Educació, SVE, Voluntariat, estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dijous 1 de febrer de 2018 al divendres 1 de febrer de 2019
Dates d'inscripció
Del dimarts 21 de novembre de 2017 al dijous 30 de novembre de 2017
Descripció

L'associació Mundus busca una persona jove, d'entre 18 i 30 anys i resident a Espanya, per a un projecte de Servei de Voluntariat Europeu de 12 mesos a Würzburg, Alemanya. El/la voluntari/ària ajudarà en diferents tasques relacionades amb la joventut i el temps lliure a Stadtjugendring Würzburg, institució reconeguda d'interès públic que agrupa 40 entitats juvenils.

Temàtica: Joventut
Organització d'acolliment: Stadtjugendring Würzburg
Lloc: Würzburg, Alemanya
Dates: 01/02/2018 - 01/02/2019
Durada: 12 mesos
Nombre de places: 1
Països participants: Alemanya
Data límit: 30 de novembre de 2017
 

Què és el "Stadtjugendring Würzburg"?

El Consell de la Joventut de Würzburg és una institució pública formada per 40 entitats juvenils de la ciutat, 25.000 membres i 2.500 voluntaris, amb legitimitat per lluitar pels drets dels joves.

Tasques del/la voluntari/ària:

- Preparació, execució i revisió dels programes i iniciatives del Consell de Joventut com un més de l'equip: activitats educatives en el camp de la interculturalitat amb joves i a escoles; organització de campaments d'estiu durant les vacances escolars; suport a esdeveniments cinematrográficos per a nens/es; contacte amb altres ciutats i participar d'intercanvis internacionals; preparar les reunions de comitès; aprendre el funcionament de l'organització per treballar de forma independent i dissenyar material de comunicació i difusió. A més el voluntari donarà suport diari en l'oficina amb tasques administratives.

Stadtjugendring Würzburg ofereix, a més, cursos formatius al llarg del projecte als quals el voluntari/ària participarà juntament amb el/la seu/seva mentor.

Perfil del/la voluntari/ària: Una persona jove d'entre 18 i 30 anys, resident a Espanya, i amb ganes de participar en totes les tasques que se li proposin i vulgui aportar noves idees, a més de voler treballar en l'àmbit juvenil. El coneixement de l'alemany és un avantatge però no un requeriment.

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.

Localització i contacteAssociació Mundus
Informació addicional: http://www.asociacionmundus.com/

Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 21.11.2017
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove