Esdeveniment de l'agenda

Summer University AEGEE

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: estiu, europa
Temàtica activitat del calendari: Europa, Trobades, estiu
Tipus entrada al calendari: Trobades europees
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dimecres 3 de abril de 2019 al dilluns 15 de abril de 2019
Dates d'inscripció
Del dimecres 3 de abril de 2019 al dilluns 15 de abril de 2019
Descripció

AEGEE (Fòrum Europeu d'Estudiants) és una associació d'estudiants que promou la idea d'una Europa unificada, la cooperació transfronterera, la comunicació, la integració entre els estudiants i s'esforça per crear una societat oberta i tolerant pel futur. AEGEE té representació en 200 ciutats universitàries, en 40 països de tota Europa.

Cada any, els grups locals de AEGEE organitzen “Summer Universities” amb l'objectiu de promoure l'enteniment cultural a través de diferents tipus de programes: Curs d'Estiu, Curs d'Estiu Plus, Travelling Summer University. Totes les Summer University es celebren entre juny i setembre i la durada habitual és de dues setmanes.

El nombre mínim de participants és de 15 i màxim 50. La mitjana és de 25 places. Els participants provenen de qualsevol de les altres seus d’AEGEE per Europa. 

Preu
El preu per setmana és de 98 € (14 € per nit).

El preu inclou:

- Allotjament durant tot l'esdeveniment.
- Manutenció: dos al dia dels quals almenys un és calent. 
- Transport durant l'esdeveniment, entrades per a llocs recreatius, monuments culturals, festes, activitats, museus... i tot el que s'inclou al programa. I, per descomptat, les festes!

El preu NO inclou:
- Transport (avió, tren...) fins a la seu de la Summer University.
- Activitats no incloses al programa. Alguns SU poden oferir una activitat única per un suplement (per exemple, l'entrada a un parc aquàtic), que és opcional i, si no voleu participar, els organitzadors us proporcionaran un programa alternatiu.
- Diner de butxaca 

Data límit inscripció: 15 d'abril de 2019

Més informació: https://www.projects.aegee.org/suct/su2019/summer-universities.php

 


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 3.04.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove