Esdeveniment de l'agenda

Subvencions municipals 2020

Temàtica activitat del calendari: Ajuts, subvencions
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: subvencions
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Ajudes i subvencions
Dates de realització
Del dijous 2 de gener de 2020 al dijous 30 de gener de 2020
Descripció

L’Ajuntament de Barcelona publica la convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat. Ja està disponible la informació de les bases, amb les diferents àrees i programes pels projectes que presentin les entitats, però encara no està oberta la convocatòria.

El període de presentació de sol·licituds per a la convocatòria del 2020 estarà comprès entre el 2 i el 30 de gener de 2020, ambdós inclosos.

La sol·licitud i la resta de documentació estarà disponible al començament de la convocatòria en el mateix web esmentat. 

El dimecres 15 de gener a les 18h des del CRAJ es farà una sessió informativa dirigida a totes aquelles entitats interessades en les particularitats de la convocatòria a l’Espai Jove La Fontana. Ja us hi podeu inscriure a través del següent formulari: Inscripció a la sessió informativa sobre la Convocatòria de subvencions municipals 2020.

A més, al final de la sessió es dedicarà una estona a la resolució de dubtes sobre el certificat digital, ja que enguany el tràmit només es podrà fer telemàticament.

Per a més info, clica aquí


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 19.12.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove