Esdeveniment de l'agenda

Si l’encertes, l’endevines. Busca frases fetes en català al voltant de Sant Antoni

Temàtica activitat del calendari: Art, cartells, concurs, premi
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: concurs, premis
Tipus entrada al calendari: Disseny, arts i fotografia
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dissabte 27 de abril de 2019 al dissabte 11 de maig de 2019
Descripció

La campanya Si l’encertes, l’endevines del CNL de Barcelona s’estén a tots els districtes de la ciutat. Els eixos comercials participants exhibiran cartells amb il·lustracions que representen frases fetes en català.

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona organitza la campanya Si l’encertes, l’endevines per quart any consecutiu. Després de l’èxit de les tres edicions anteriors, fetes en col·laboració amb l’Eix Comercial de Sant Andreu, s’amplia a tots els districtes de Barcelona. A l’Eixample participen els establiments del voltant del Mercat de Sant Antoni, amb la col·laboració de Sant Antoni Comerç (SAC), del 27 d’abril a l’11 de maig.

Joves estudiants de l’Escola Superior de Disseny i Art La Llotja han creat 40 il·lustracions diferents que representen frases fetes catalanes. Lluiran en forma de cartell a centenars de comerços de proximitat de 12 eixos comercials de la ciutat.

Si veus alguna de les il·lustracions i les identifiques no ho dubtis; participa en el concurs “Si l’encertes, l’endevines”  i guanya alguns dels premis patrocinats pels eixos comercials col·laboradors.

El 16 de maig les 19 h es farà l’acte de cloenda de la campanya a la Fàbrica de Creació del Recinte Fabra i Coats de Barcelona.

Per a més info, clica aquí


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 25.04.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove