Esdeveniment de l'agenda

Si has fet una estada a l'estranger, participa al "Jo al món"!

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Mobilitat Internacional, concurs, estranger, mobilitat europea, premis, viatjar
Temàtica activitat del calendari: concurs, estranger, internacional, mobilitat, món, premi, viatjar
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Europa
Dates de realització
Del dimecres 29 de maig de 2019 al diumenge 6 de octubre de 2019
Descripció

Amb un passi Interrail, una inscripció gratuïta per fer l'examen d’anglès APTIS i una càmera esportiva en joc, el concurs obre una nova convocatòria amb la voluntat de premiar experiències transformadores de joves a l'estranger.

L’Assessoria de Mobilitat internacional convoca el Concurs “Jo al món”, un certamen que porta 4 edicions compartint i premiant experiències de joves que han fet una estada transformadora a l’estranger ja sigui per estudiar, treballar, fer pràctiques o un voluntariat.

Com a novetat, el concurs accepta enguany experiències d’estades més breus (com són els intercanvis juvenils), així com la participació de menors d’edat, i avança la seva obertura, ampliant notablement el termini d’inscripció (en anteriors edicions, es convocava d’octubre a novembre, en el marc de la campanya “De BCN al món”).

Com hi pots participar?

Si tens entre 16 i 35 anys, i has viscut una experiència de mobilitat internacional de 10 dies com a mínim, anima’t a participar al “Jo al món”!

Només has d’enviar un vídeo (d’entre 1 i 2 minuts de durada) o un escrit breu (acompanyat de 3 a 5 imatges), explicant la teva estada, com podrien fer-la també altres joves, compartint consells per viure al país o ciutat on has estat, què has après, com t’ha canviat aquesta experiència…

A banda del vídeo o l’escrit, hauràs de contribuir al mapa col·laboratiu que està preparant l’Assessoria, amb entre 1 i 5 recomanacions de la teva pròpia collita.

Posa el teu gra de sorra per ampliar aquest mapa en què es compartiran els vostres indrets o racons especials del lloc on heu viscut, les activitats més interessants a fer, els locals on fer un beure, on viure la cultura de prop… i tots aquells espais peculiars que voleu compartir amb altres joves!

Inscriu-te abans del 6 d’octubre!

Per a més info, clica aquí


Etiquetes: , , , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 29.05.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove