Esdeveniment de l'agenda

Servei de Voluntariat Europeu a Nepal

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Nepal, Servei de Voluntariat Europeu, Voluntariat, cooperació, internacional
Tags: Voluntariat Social, Voluntariat a l'estranger, estranger, solidaritat
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dijous 1 de maig de 2014 al dimecres 1 de octubre de 2014
Dates d'inscripció
Del dijous 14 de novembre de 2013 al diumenge 15 de desembre de 2013
Descripció

La Casa Eslava busca un/a voluntari/a aventurer/a, amb esperit solidari, molt motivat i amb un fort interès per la cooperació internacional.

ON: Chhaling, Nepal

QUAN: Maig/Octubre 2014 (5 mesos)

ÀMBIT: Cooperació Internacional

Tulime és una ONG per a la cooperació internacional Italiana, convençuda que hem de revolucionar la idea de desenvolupament que tenim en occident. Tulime recolza l'agricultura, la criança, l'educació i la salut, treballa en l'àmbit de la sostenibilitat ambiental i en el respecte dels drets humans. Actualment té projectes a Tanzània, Nepal, Uganda i Itàlia.

Aquí trobes més informació sobre l'ONG: http://www.tulime.org/

Des de l'any 2012, Tulime, juntament amb el seu soci local Hira, ha construït una escola en Chhalling, i des de l'any passat van arribar els primers voluntaris, la principal tasca dels quals és el suport als professors del centre educatiu.

Chhaling és un lloc a la perifèria de Bhaktapur, a 1.300 metres d'altura a la vall de Kathmandu. Els 3.600 habitants es dediquen gairebé exclusivament a l'agricultura i criança d'animals. L'escola de Chhaling és molt petita però representa l'única oportunitat d'educació per als nens del poble. Les comunicacions entre el poble i els seus voltants es desenvolupen per petites carreteres sense asfalt.

Les activitats per als voluntaris són:

Coneixement de l'entorn a través de trobades amb Hira i amb la comunitat de Chhaling: a partir d'aquestes trobades produir reportis periòdics de recerca i anàlisi sobre el context local, les seves necessitats i les seves perspectives de desenvolupament.
Suport a Hira en la millora de la gestió administrativa, segons la perspectiva metodològica de l'apoderament de la comunitat local.
Suport en la millora de la comunicació i relació entre Hira i Tulime.
Suport als monitors i professors de l'escola de Chhaling.
Organització de tallers per als nens de l'escola de Chhaling.
Realització de vídeos per difondre el coneixement del treball de Hira i Tulime. A més d'altres vídeos per a la promoció del turisme responsable a l'àrea.

 

Localització i contacteInformació addicional: http://moutebcn.wordpress.com/2013/11/11/servicio-voluntario-europeo-en-nepal-qu...
Adreça electrònica de contacte: comunicacion@casaeslava.com

Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 14.11.2013
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove