Esdeveniment de l'agenda

Seminari "El voluntariat com a constructor de pau (1945-1990)" a Polònia

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: participar, seminari, voluntariat
Temàtica activitat del calendari: Pau, Seminari, Voluntariat
Tipus entrada al calendari: Formació
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dijous 27 de desembre de 2018 al divendres 4 de gener de 2019
Dates d'inscripció
Del divendres 7 de desembre de 2018 al diumenge 9 de desembre de 2018
Descripció

“Peace Builders/Peace messengers (1945-1990)” és el tercer seminari d'un projecte més ampli anomenat "Volunteering Vs Violence" liderat per la branca SCI Hellas (Grècia) i en col·laboració amb SCI Itàlia, OWA Poland i SCI Catalunya. El seminari tindrà lloc a Poznan (Polònia) des del 27 de desembre fins el 4 de gener de 2019.

Els participants hauran de:

- tenir més de 18 anys (sense límit d'edat) i tenir nacionalitat d'un dels 28 estats membres de la UE, a més d'Albània, l'ex República Iugoslava de Macedònia, Montenegro, Sèrbia i Bòsnia i Hercegovina.
- Estar interessat en el voluntariat i tenir algun coneixement sobre aquest tema;
- Poder comunicar-se bé i treballar en anglès.
 

Activitats previstes:

● La idea és parlar de construir un clima per a la pau a partir de la comunicació quotidiana amb les persones i la participació en camps de treball o en altres projectes voluntaris. Utilitzar regles de comunicació no violenta per respondre preguntes com: què suporta la pau (quines accions, paraules, actituds) i com correspon als valors de SCI.
● Passar d'una experiència individual (enfocament biogràfic) a conclusions generals sobre la participació voluntària en SCI i la seva contribució a la construcció de la pau. Desitgem debatre sobre el sistema de valors prop de les persones voluntàries de SCI i motivar-nos a estar en el moviment (nosaltres, com a voluntaris més joves i més vells i, com a tal, persones diferents).
● Mirar els arxius de SCI Poland (1990-avui) i coneixer voluntaris/àries 
● Nit de Cap d'Any

Inscripció: abans del 9 de desembre aquí

Més informació: https://www.sci-cat.org/noticia/2236/seminari-a-polonia-el-voluntariat-com-a-constructor-de-pau-1945-1990

Si tens dubtes, pots contactar amb SCI Catalunya a gestio@sci-cat.org


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 7.12.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove