Esdeveniment de l'agenda

Presentació del projecte de BONES PRÀCTIQUES en l'àmbit de la JOVENTUT - AcPpJ

Temàtica activitat del calendari: Presentació, bones pràctiques, joventut
Tags: Jornades
Tipus entrada al calendari: Formació
Organitza: Altres
Dates de realització
Dijous 20 de juny de 2013, a les 19:30
Descripció

El nou projecte de l’AcPpJ arriba en suport físic, la tercera publicació de l’entitat, i en format virtual i col·laboratiu, a través d’una plataforma web a on es descriuran propostes d’intervenció que poden actuar com a referents positius per al nostre sector.

Un total de 13 projectes configuren la primera mostra de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut detectades arreu de Catalunya durant el 2012. Un recull que pretén actualitzar-se i ampliar-se any darrere any a través d’aquesta plataforma web, que deixa un espai obert per proposar noves practiques i incorpora un cercador minuciós amb diferents opcions de cerca segons la gestió, l’àmbit d’actuació i la metodologia dels projectes.

Paral·lelament, el llibre és, sobretot, el suport teòric del projecte. A banda de presentar aquests 13 primers projectes seleccionats, la tercera publicació de l’AcPpJ explica el procés i els criteris selecció, l’anàlisi i, en definitiva, funciona com una guia de consulta i de referència, sobretot, per les i els professionals que treballen amb i per als joves i persones interessades o expertes en l’àmbit de la joventut.

El projecte ha estat construït per l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ) amb el suport i col·laboració de la Direcció General de Joventut. Consensuat a través d’un consell avaluador i coordinat per Pep Montes, expert en polítiques de joventut.

Aforment limitat: Cal confirmar assistència: info@joventut.info

Via | Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (ACPPJ)

Localització i contacteMagatzem Escolà
c. Comercial, 13 (El Born)
Barcelona Barcelona
Adreça electrònica de contacte: info@joventut.info

Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 18.06.2013
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove