Esdeveniment de l'agenda

Premis Extraordinaris de Batxillerat

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: batxillerat, premis
Temàtica activitat del calendari: Batxillerat, concurs, premi
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Joventut
Dates de realització
Del dilluns 27 de maig de 2019 al divendres 31 de maig de 2019
Descripció

1 Requisits dels participants

Poden optar al premi els alumnes que compleixin els requisits següents:

a) Haver cursat i superat els dos cursos de batxillerat.

b) Haver finalitzat els ensenyaments de batxillerat a Catalunya en el curs 2018-2019.

c) Tenir una qualificació mitjana de tot el batxillerat igual o superior a 8,75.

2 Inscripció al Premi

La sol·licitud d'inscripció l'ha de fer l'alumne telemàticament dins del termini del 27 al 31 de maig de 2019, a través de l'enllaç que es trobarà disponible al web del Departament d'Educació (Departament > Premis), al Portal de centres públics i al Portal de centres d'altres titularitats.

L'alumne accedirà a l'aplicació informàtica amb el seu DNI/NIF/passaport i el seu codi RALC. A la sol·licitud, comprovarà que les dades són correctes i, en cas que no fos així, marcarà la incidència i la comunicarà al centre educatiu. L'alumne podrà descarregar i/o imprimir el document provisional de la seva sol·licitud, consultar l'estat de la sol·licitud i descarregar-se-la una vegada validada. L'alumne ha d'avisar al centre educatiu que ha fet la sol·licitud i demanar que la validin. No s'admetran alumnes que es presentin a una seu diferent a aquella que consti a la sol·licitud d'inscripció.

Els centres han de validar telemàticament les sol·licituds realitzades pels alumnes dins del termini del 3 al 7 de juny, a través de l'enllaç que es trobarà disponible al web del Departament d'Educació (Departament > Premis), al Portal de centres públics i al Portal de centres d'altres titularitats. Hi accedirà amb l'usuari i contrasenya GICAR. Revisaran i corregiran, si escau, les incidències que pugui haver-hi en les dades de l'alumne sol·licitant. Cada centre publicarà la llista d'admesos i exclosos al taulell d'anuncis com a màxim el 10 de juny. La resolució de possibles incidències la realitzarà el centre com a màxim l'11 de juny.

Per a més info, clica aquí


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 8.04.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove