Esdeveniment de l'agenda

Premi Ruralapps

Tags: app
Temàtica activitat del calendari: Tecnologia, app, apps, concurs, innovació, premi, ruralapps, sector rural
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Ciència i tecnologies
Organitza: Altres
Dates de realització
Divendres 14 de setembre de 2018, durant tot el dia
Dates d'inscripció
Del dimarts 3 de juliol de 2018 al divendres 14 de setembre de 2018
Descripció

El Premi Ruralapps impulsa el desenvolupament d'aplicacions mòbils en el marc del sector agrari, alimentari o rural. Hi poden participar persones individuals o empreses catalanes que hagin desenvolupat una app que contribueixi a la millora d'aquest sector.

La convocatòria estarà oberta fins al 14 de setembre de 2018.

El premi compta amb dues modalitats:

  • Ciutadania: Per a l’app destinada a oferir solucions tecnològiques innovadores a la ciutadania i que facilitin l’accés a la informació, en l’àmbit agrari, alimentari i/o rural.
  • Professional del sector: Per a l’app destinada a oferir solucions tecnològiques innovadores als i a les professionals del sector agrari, alimentari i rural i que millorin els processos de producció i de gestió, l'eficiència interna, la seguretat, la traçabilitat, la comercialització, la informació o el posicionament al mercat, tant a nivell d’empresa com de persona, abastant des del procés de producció del producte fins a la comercialització.

Cada modalitat està dotada amb un premi de 3.000 euros.

Les aplicacions mòbils que es presentin poden ser de nova creació o bé estar en una fase comercial durant els darrers dos anys.

La convocatòria s'adreça a empreses amb seu social a Catalunya i a persones individuals candidata que hagi desenvolupat una aplicació mòbil destinada a aportar solucions en qualsevol dels àmbits d’actuació del Departament d'Agricultura.


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 3.07.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove