Esdeveniment de l'agenda

Premi Iberoamericà per a investigadors en Ciències Socials

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Ciència i tecnologies
Temàtica activitat del calendari: Investigació, ciències socials, premi
Tags: investigació, premis
Organitza: Organisme Internacional
Dates de realització
Del divendres 3 de febrer de 2017 al divendres 16 de juny de 2017 a les 14:30
Dates d'inscripció
Del divendres 3 de febrer de 2017 al divendres 16 de juny de 2017 a les 14:30
Descripció

L'Institut d'Investigacions Socials de la Universitat Nacional Autònoma de Mèxic, amb el suport de l'Organització d'Estats Iberoamericans per a la difusió, convoca els investigadors de Ciències Socials en institucions d'Amèrica Llatina, Espanya i Portugal a la novena edició del Premi Iberoamericà en Ciències Socials que s'otorga cada dos anys. L'objectiu del premi és promoure i fomentar el desenvolupament de les Ciències Socials en l'àmbit iberoamericà, així com la producció d'investigacions que contribueixin substantivament al coneixement d'allò social.

Es premiarà un producte d'investigación que faci una aportació de qualitat a les Ciències Sociales, la qual haurà de veure's reflectida en el tractament original de problemes de recerca ben identificats o de recent aparició en l'àmbit de qualsevol de les següents disciplines: sociologia, ciències polítiques, demografia i antropologia social.

Els investigadors hauran de comptar amb una experiència de 5 anys en l'àmbit de recerca. La data dímit per a participar al concus serà el 16 de juny de 2017 a les 14:30h. 

Font: AECID

Localització i contacteInformació addicional: http://www.iis.unam.mx/pdfs/convoc_premio_iis.pdf

Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 3.02.2017
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove